Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Foldo- mobilier si decoratiuni scoase din cutie:)

0

Ce poti face din carton reciclabil, o doza de interactivitate si creativitate cat curpinde?

Daca raspunsul ar veni intr-un kit slim, pe care il poti asambla element cu element, fara adeziv, fara cleme sau suruburi, atunci cu siguranta v-am trezit interesul.
Colaj Lampi

De la taburete, fotolii, canapele si lampi, pana la mini puzzle-uri tridimensionale, proiectul Foldo vine cu o abordare contructiva care iti provoaca spiritul eco si imaginatia. Fiind concepute exclusiv din carton, produsele Foldo sunt 100% biodegradabile. In plus, pot fi personalizate cu mesajul sau culoarea dorita.

Usor de transportat si asamblat, produsele Foldo imbina atat factorul estetic, cat si utilitatea, fiind concepute atat pentru spatii office, cat si pentru spatii intime de camin.

Foldo este un start-up 100% romanesc, nascut din dorinta unui designer roman de a obtine incaperi eco multifuntionale:

Nicolae Baciu, designer: „M-am tot mutat periodic şi era foarte greu să mut piesele de mobilier cu care aranjasem casa. Am decis că am nevoie de ceva mult mai mobil, mult mai uşor de demontat şi de împachetat.”

banner-maria

Colaj Deco

fotoliu

Logo
fotoliu-cotiere-Edit

Portofolio

Vezi mai multe detalii pe foldo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.