FOTO: Foldo- mobilier si decoratiuni scoase din cutie:)

0

Ce poti face din carton reciclabil, o doza de interactivitate si creativitate cat curpinde?

Daca raspunsul ar veni intr-un kit slim, pe care il poti asambla element cu element, fara adeziv, fara cleme sau suruburi, atunci cu siguranta v-am trezit interesul.
Colaj Lampi

De la taburete, fotolii, canapele si lampi, pana la mini puzzle-uri tridimensionale, proiectul Foldo vine cu o abordare contructiva care iti provoaca spiritul eco si imaginatia. Fiind concepute exclusiv din carton, produsele Foldo sunt 100% biodegradabile. In plus, pot fi personalizate cu mesajul sau culoarea dorita.

Usor de transportat si asamblat, produsele Foldo imbina atat factorul estetic, cat si utilitatea, fiind concepute atat pentru spatii office, cat si pentru spatii intime de camin.

Foldo este un start-up 100% romanesc, nascut din dorinta unui designer roman de a obtine incaperi eco multifuntionale:

Nicolae Baciu, designer: „M-am tot mutat periodic şi era foarte greu să mut piesele de mobilier cu care aranjasem casa. Am decis că am nevoie de ceva mult mai mobil, mult mai uşor de demontat şi de împachetat.”

banner-maria

Colaj Deco

fotoliu

Logo
fotoliu-cotiere-Edit

Portofolio

Vezi mai multe detalii pe foldo.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează