Ateliere de antreprenoriat social

Antreprenoriat social/Social business
#soluție pentru companiile, antreprenorii și inițiatorii ce dezvoltă afaceri și proiecte cu impact social pozitiv.

Ce facem și de ce?

Construim soluții prin antreprenoriat social pentru a contribui la rezolvarea diverselor probleme sociale.

Pentru cine?

Dezvoltăm și livrăm programe de învățare și soluții pentru companii, antreprenori și inițiatori ce dezvoltă afaceri și proiecte cu impact social pozitiv încă din 2010.

Obiectivele și conținutul programelor

Programele de training sunt structurate în funcție de nevoia și obiectivele participanților și nivelul lor de experiență în dezvoltarea unei afaceri sociale și conțin elemente despre modelarea idei de afacere sociale, vânzări, operațiuni, financiar, resurse umane, impact social.

Programe desfășurate recent:

Ateliere de antreprenoriat social, management de proiecte sociale, exemple de programe: Fundația NESsT, KCMC, Impact HUB Bucharest, Ssocial Impact Award, Alternative Sociale, ASPEN Institute, Ce-Re, Fundația Pact.

Cu cine?
Florin Ghinda, educator de spirit si gand pozitiv

florin-ghindaFlorin sustine acest demers prin programele sale de training si prin platforma de informatie si educatie pozitiva, www.RomaniaPozitiva.ro cu 20 de autori si peste 11 000 de articole de Bine despre Romania publicate inca din 2006.

Florin are peste 12 ani de experienta ca trainer pentru circa 4000 de participanti, iar domeniile de expertiza includ: gandire pozitiva aplicata pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Florin este mare fan de biciclete, miscare in aer liber, muzica uneori chiar clasica si indiana.
Motivaţia principala a lui Florin este dorinţa şi increderea de a schimba lucrurile in Bine in Romania. Mai multe informatii aici si aici.

Parteneri și clienți ai programelor educaționale RomâniaPozitivă:

Galerie foto: