J’ai Bistrot București aniversează 11 ani

0

Anul acesta are pentru J’ai Bistrot București o semnificație aparte. Localul își aniversează al 11-lea an de existență prin intermediul a două evenimente marcante pe 17 și pe 19 mai: Silent Party și Concert Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu ce vor fi organizate chiar în frumoasa grădină din Calea Griviței 55.

Vineri, pe 17 mai, se redeschide seria de evenimente „J’ai Silent Parties” din vara aceasta, în grădina J’ai Bistrot București, cu un line-up grandios. Au fost invitați 11 DJs pe cele 3 canale muzicale.

Line-up:

🕓 20:30 – 23:00

🎧 Sonia Ciocan & Radu Osaciuc

🎧 Jurnaliștii muzicali pun muzică • Irina Marinescu

🎧 Oigăn

🕓 23:00 – 01:30

🎧 Hefe

🎧 Eurovision • Bianca Bodnar

🎧 Mr. Mishwu

🕓 01:30 – 04:00

🎧 Daniel Mitulescu & Wefa

🎧 Ana Coman

🎧 Toma

Duminică, pe 19 mai, are loc primul concert din vara aceasta, din grădina J’ai, iar pe scenă va urca formația Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu.

Corina Sîrghi vine alături de taraful – în totalitate acustic – condus de acordeonistul Shaun Williams (aka Jean Americanu). Muzică interbelică și cântece de mahala. Saloanele decadente ale anilor ’30 și nebunia petrecerilor de “bloc-mahala” din ’90.

Pasiune înfiorătoare și dansuri înflăcărate. Sălbăticia periferiilor și îmblânzirea inimii. Toate făurite de lăutăreasa Corina Sîrghi, meșteră a petrecerilor fără de sfârșit, acompaniată de Taraful Jean Americanu și de petrecăreții care nu se lasă duși.

Corina Sîrghi – voce

Shaun Williams – acordeon

Marian Șerban – țambal

Meltiade Mihalache – vioară

Constantin Nechita – contrabas

Program:

18:30 – Open Doors

19:30 – Concert Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu

🎟️ Biletele pentru cele 2 evenimente se găsesc în rețeaua iabilet:

https://www.iabilet.ro/bilete-Aniversare-11-ani-Jai-Bistrot/ 

Mai multe detalii pot fi găsite în evenimentele dedicate de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/956733335669693/ & https://www.facebook.com/events/974871977407722 

Pentru cei care doresc să folosească mijloacele de transport în comun, grădina J’ai Bistrot București poate fi accesată astfel:

  •       Metrou – stațiile Piața Romană sau Gara de Nord,

  •       Tramvai – liniile 24 și 45,

  •       Autobuz – linia 205,

  •       Troleibuz – liniile 86 și 97.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.