Asociatia TechSoup Romania si Google Romania lanseaza SmartGrants pentru ONG-uri

1

Asociatia TechSoup Romania, cu sprijinul echipei Google Romania, lanseaza programul SmartGrants pentru ONG-uri, primul program de asistenta pentru ONG-urile romanesti care au acces la programul Google Ad Grants. Agentia digitala Canopy este partenerul programului SmartGrants pentru ONG-uri.

50 de ONG-uri vor primi consultanta online gratuita pentru utilizarea Ad Grants

In cadrul acestui program, Asociatia TechSoup Romania va face legatura intre organizatiile nonprofit beneficiare ale Google Ad Grants si absolventii programului Online Marketing Academy, care vor voluntaria timp si expertiza pentru a ajuta organizatiile sa isi foloseasca din plin oportunitatea de promovare in mediul online. 50 de organizatii nonprofit vor fi selectate pentru a participa gratuit in prima editie a acestui program. Fiecare organizatie va lucra impreuna un absolvent de la Online Marketing Academy pentru a-si imbunatati perfomanta in mediul online.

SmartGrants-visual

Pentru a participa in programul SmartGrants organizatiile interesate trebuie sa fie beneficiare ale programului Google Ad Grants si Google for Nonprofits, sa fie inregistrate si validate in Programul TechSoup Romania si sa poata delega o persoana care se va ocupa de relatia de comunicare cu absolventul/a de la Online Marketing Academy. Aplicatia si programul sunt gratuite si se pot face pewww.smartgrants.techsoup.ro

Cum poti aplica pentru Google Ad Grants daca esti ONG?

Google Ad Grants pentru ONG-uri este un program prin care organizatiile nonprofit pot accesa publicitate online pe Google in valoare de pana la 10.000 USD/luna. Ad Grants este unul dintre serviciile disponibile organizatiilor eligibile si validate pentru programul Google for Nonprofits, care iti poate aduce pentru organizatia ta si Google Apps for Work si Youtube pentru Nonprofit, in mod gratuit. In Romania, organizatiile eligibile pot accesa programul Google for Nonprofits furnizand codul de validare TechSoup, obtinut dupa inregistrarea si validarea organizatiei in Programul TechSoup Romania: www.google.ro/nonprofits

Detalii complete si indrumari despre cum puteti accesa programul Google for Nonprofits sunt disponibile aici –www.techsoup.ro/intrebari-frecvente-google-organizatii-nonprofit

Oportunitati Gratuite pentru ONG-uri

TechSoup este partenerul global de validare al Google for Nonprofits. In Romania, partenerul de validare in programul Google for Nonprofits si Ad Grants este Asociatia TechSoup Romania.

Programele Google Ad Grants si Google for Nonprofits sunt gratuite si incurajam organizatiile nonprofit sa nu achite taxe de inscriere sau de administrare a serviciilor oferite de Google.

Validarea si inregistrarea in Programul TechSoup Romania este gratuita si poate fi facuta direct de orice organizatie neguvernamentala urmarind doar cativa pasi simpli: www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup

Despre Asociatia TechSoup Romania

Asociatia TechSoup Romania este cel mai mare centru de resurse de tehnologie pentru ONG-uri. Misiunea noastra este ca fiecare organizatie neguvernamentala sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Aducem cele mai noi programe de software, servicii de cloud si traininguri de tehnologie pentru angajatii si voluntarii ONG pentru a te ajuta sa faci si mai mult bine. Descopera Programul TechSoup Romania sau prima Scoala Digitala pentru ONG-uri pe www.techsoup.ro.

Afla mai multe despre cine suntem si ce facem pe annualreport.techsoup.ro

Despre Online Marketing Academy

Online Marketing Academy este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS in parteneriat cu Google Romania pentru studentii care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, instrumente online de promovare, Google Adwords & Google Analytics si sa se certifice in utilizarea serviciilor Google. Programul se afla acum in al patrulea an de desfasurare, dupa colaborarea cu peste 15 universitati din tara si peste 7000 de studenti pregatiti pana acum.

Despre Google Inc.

Google este un lider global in tehnologie, care are ca obiectiv imbunatatirea modului in care oamenii acceseaza si utilizeaza informatia. Inovatiile aduse in cautarea online si publicitate au facut din Google un domeniu de referinta pe Internet si una dintre cele mai cunoscute marci din lume.

Organizatiile interesate de programul SmartGrants pot solicita mai multe informatii pe www.smartgrants.techsoup.ro sau printr-un e-mail la contact@techsoup.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. Pingback: 1 an pentru Canopy. Drumul de la alegerea brandului la 1,5 Milioane euro buget PPC - Canopy

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.