Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A apărut numărul 2 print al Revistei Atelierul

0

În weekend-ul care tocmai a trecut, la V for Vintage Rock&Roll, am lansat cel de-al doilea număr tipărit al Revistei Atelierul, un număr dedicat școlii care poartă numele Back to school.

Ne-a făcut mare plăcere de ne reamintim de vremurile când eram eleve sau studente și-am împărtășit și cu voi impresiile și pozele noastre, dar și obiecte și accesorii handmade școlărești. Câștigătorii concursului nostru cu temă școlară s-au bucurat să-și vadă creațiile publicate într-un articol special Back to school, iar Daria ne-a arătat cum să fim cochete în prima zi de școală.

Cum v-am obișnuit, și acest număr are multe tutoriale din care puteți învăța să faceți: un penar care nu seamănă a penar, agrafe de birou decorate handmade, o copertă de caiet și ustensile de scris personalizate, obiecte de birou handmade, dar și bijuterii realizate prin tehnica quilling.

Anca ne-a împărtășit ce a învățat ea despre fotografia de produs, iar Daniel Loagăr și Andrei Cornea ne-au povestit despre colajele și fotografiile pe lemn care prin viață în atelierul Una isola muy Hermosa. Alexandra Stan și Soul Rebel ne-au recomandat ținute pentru școală pe care noi le-am accesorizat handmade, iar Ramona ne-a arătat beneficiile fructelor Goji de la Pukka Food.

 

Iar pentru că dintr-o zi de școală nu putea lipsi pachețelul, Gabriela Iancu ne-a încântat simțurile cu spumă de smochine și coacăze roșii și faux-sushi cu gust dulce-sărat, iar noile noastre prietene de la Spic și Bob ne-au împărtășit secretul pentru pâinea cu secară și multicereale, dar și pentru pâinea-desert cu nuci și curmale.

Revista se găseşte în diferite locaţii din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Târgu-Mureş, Braşov, Iaşi, şi Constanţa, şi poate fi comandată prin poştă cu un mail la contact@revista-atelierul.ro

www.revista-atelierul.ro


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.