A apărut numărul 2 print al Revistei Atelierul

0

În weekend-ul care tocmai a trecut, la V for Vintage Rock&Roll, am lansat cel de-al doilea număr tipărit al Revistei Atelierul, un număr dedicat școlii care poartă numele Back to school.

Ne-a făcut mare plăcere de ne reamintim de vremurile când eram eleve sau studente și-am împărtășit și cu voi impresiile și pozele noastre, dar și obiecte și accesorii handmade școlărești. Câștigătorii concursului nostru cu temă școlară s-au bucurat să-și vadă creațiile publicate într-un articol special Back to school, iar Daria ne-a arătat cum să fim cochete în prima zi de școală.

Cum v-am obișnuit, și acest număr are multe tutoriale din care puteți învăța să faceți: un penar care nu seamănă a penar, agrafe de birou decorate handmade, o copertă de caiet și ustensile de scris personalizate, obiecte de birou handmade, dar și bijuterii realizate prin tehnica quilling.

Anca ne-a împărtășit ce a învățat ea despre fotografia de produs, iar Daniel Loagăr și Andrei Cornea ne-au povestit despre colajele și fotografiile pe lemn care prin viață în atelierul Una isola muy Hermosa. Alexandra Stan și Soul Rebel ne-au recomandat ținute pentru școală pe care noi le-am accesorizat handmade, iar Ramona ne-a arătat beneficiile fructelor Goji de la Pukka Food.

 

Iar pentru că dintr-o zi de școală nu putea lipsi pachețelul, Gabriela Iancu ne-a încântat simțurile cu spumă de smochine și coacăze roșii și faux-sushi cu gust dulce-sărat, iar noile noastre prietene de la Spic și Bob ne-au împărtășit secretul pentru pâinea cu secară și multicereale, dar și pentru pâinea-desert cu nuci și curmale.

Revista se găseşte în diferite locaţii din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Târgu-Mureş, Braşov, Iaşi, şi Constanţa, şi poate fi comandată prin poştă cu un mail la contact@revista-atelierul.ro

www.revista-atelierul.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează