Un-hidden Bucharest II – Concurs de fotografie pe instagram

0

Proiectul cultural Un-hidden Bucharest II continuă în 2018 cartarea lucrărilor street art bucureștene și produce 3 noi intervenții artistice, 2 ateliere pentru copii, 1 apel deschis1 concurs IG și 2 tururi ghidate. Un-hidden Bucharest este un proiect de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea orașului București și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artăUn-hidden Bucharest este un proiect cultural produs de Save or Cancel prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN*.

Dacă de obicei fotografiezi street art din România și publici imaginile pe instagram, concursul acesta este pentru tine. Arată-ne artă interesantă din spații publice și ai grijă să fii mereu în siguranță când fotografiezi. Distracție!

Participă!

Trimite către info@saveorcancel.tv următoarele:

  • instagram link către fotografia cu care participi, care va avea în descriere hashtagul #unhiddenromania

  • nume

  • scurtă biografie a autorului

  • link către portofoliu.

Poți înscrie oricâte fotografii în acest concurs.
Selecția fotografiei câștigătoare va fi făcută de către echipa 
Save or Cancel.

Calendar concurs

11 Septembrie – 4 Octombrie: Înscrieri
6 – 9 Octombrie: Selecție
10 Octombrie: Anunț fotografie câștigătoare

PREMIU

  • 600 lei net, adică 600 lei brut;

  • promovare în cadrul acțiunilor proiectului Un-hidden Bucharest.

Vizitează pagina proiectului Un-hidden Bucharest pentru a fi la curent cu noile activități programate.

Partenerii proiectului: CNDB, LenteDizainărIQadsUrban CollectorsCâtpece?Igloo, Urban things, România Pozitivă, Revista Atelierul, Art Fashion Fair, IQool

*Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.