Echipa PRISPA, reprezentanta României în cadrul concursului internațional Solar Decathlon Europe 2012

0

În data de 26 aprilie, de la ora 17:00, în Hala Laboratorului de Construcții Metalice a Universitații Tehnice de Constructii din Bucuresti (bulevardul Lacul Tei, nr. 122-124), începe constructia subansamblurilor casei PRISPA. Evenimentul va contine o prezentare a priectului si a echipei de parteneri.

Echipa PRISPA este reprezentanta României în cadrul concursului international Solar Decathlon Europe 2012.

PRISPA la Solar Decathlon Europe 2012

Ce trebuie sa stii despre PRISPA?


Echipa PRISPA este prima echipa de studenti români calificata la concursul international de arhitectura si tehnologii integrate Solar Decathlon Europe. Scopul nostru în competitie este sa cream si construim un prototip de casa solara autosuficienta, confortabila, accesibila si frumoasa.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează