Se lansează ediția 2 a studiului TOP Companii din România implicate în sport!

0

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție din România dedicată comunicării în zona sport, viață sănătoasă, wellness, organizează miercuri, 29 mai, editia 4 a Conferinței Sports Marketing în România.

În cadrul evenimentului agenția lansează pe piață ediția a 2-a a studiului TOP Companii din România implicate în sport.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici:

https://adrenallinamedia.ro/agenda-4/

Înscrierile la eveniment sunt deschise și se fac aici:

https://adrenallinamedia.ro/inscriere-4/

Cercetarea ia în calcul proiectele implementate de către companii, intern sau extern, în intervalul 2017-2018. Dincolo de topul național există și un top pe industrii: IT, banking, curierat, medical, mobilă.

Studiul care a dus la TOP Companii din România implicate în sport a cuprins o cercetare cantitativă (80% din studiu ca pondere) şi una calitativă (20%).

Cea calitativă a utilizat răspunsuri ale membrilor unui juriu format din specialişti de marketing, comunicare şi CSR, jurnalişti, sportivi, şi anume: Cristian China Birta (blogger, influencer & owner Kooperativa 2.0), Alina Liciu (expert CSR, The Azores), Gabriel Solomon (organizator evenimente sportive, inițiator platforma Galatom), Florin Ghindă (fondator România Pozitivâ, trainer educațional), Raluca Mihaila & Roxana Lupu – Adrenallina Sports PR & more.

Au fost analizate informațiile despre proiecte din spațiul public – conturi social media, comunicate de presa, website, rapoarte CSR. Informațiile au fost validate și de către companii, care au făcut completări la proiectele care nu au fost comunicate în spațiul public.

Rezultatele primei ediții a studiului pot fi consultate aici:

https://adrenallinamedia.ro/sports-marketing-romania-editia-ii/

Conferința începe de la 9.00 a.m., la Beans & Dots (Strada Ion Brezoianu nr. 27, București).

Partener principal: CEZ ROMÂNIA

Partener catering: Condimental

Parteneri media: Revista Piața, PRwave.ro, PR-Romania.ro, Sport Total FM, Leaders Reunited, Economica.net, Telekom Sport, Manager.ro, Adrenallina.ro, Alerg.ro, Running Mag, Ziare.com.

Adrenallina Sports PR & more este prima agenție de PR din România dedicatâ comunicârii în zona sport, viață sănătoasă, wellness. Oferă servicii de strategie & branding, organizare eveniment, strategii corporate social responsibility (CSR), programe de motivație prin sport și viață sănătoasă pentru companii.

Detalii suplimentare la www.adrenallinamedia.ro.

*Adrenallina Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde și www.adrenallina.ro, cea mai cunoscută platformă de sport de anduranță și aventură din România în alergare, ciclism, triatlon.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.