Media Image Factory va comunica in 2017 pentru magazinul social SOMARO

0

In cadrul celei de-a VIII-a editie a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, organizata de Asociatia ECOTIC,  Media Image Factory a premiat initiativa SOMARO pentru care va comunica pro bono in anul 2017.

Este deja o traditie ca anual Asociatia ECOTIC sa organizeze concursul dedicat initiativelor de protectie a mediului si conservare a resurselor planetei. Concursul isi propune sa aduca in fata publicului larg initiative cat mai diverse de responsabilitate eco-sociala din Romania. Anul acesta, au fost inscrise in concurs un numar record de 98 de proiecte de mediu, iar cele mai bune au fost premiate in cadrul Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, care a avut loc pe 9 decembrie la Hotel Intercontinental.

15440343_1181462155276635_35830169506405359_o

In cadrul Galei, Media Image Factory, partener vechi si de incredere al Asociatiei ECOTIC, a premiat proiectul cu cel mai mare potential de impact asupra comunitatii si care are nevoie de dezvoltare si notorietate pentru a veni cat mai mult in intampinarea nevoilor comunitatii. Este vorba despre proiectul social SOMARO, dezvoltat si implementat de dl. Simon Suitner. Premiul consta in promovarea si comunicarea proiectului si serviciilor SOMARO pentru anul 2017.

“Salutam si incurajam activitatea proactiva pe care o dl. Simon Suitner o deruleaza in Romania. Intr-o societate consumerista, in care cuvantul de ordine este “risipa”, e minunat ca exista oameni care transforma dezavantajele in beneficii. Media Image Factory este onorata sa comunice in 2017 activitatea acestei echipe entuziaste, astfel incat tot mai multi romani sa afle ca exista si astfel de initiative si oameni care pot vedea dincolo de rafturile magazinelor”, a declarat Nicoleta Talpes, Managing Director Media Image Factory.

Cele patru categorii ale concursului au fost: Companii, Institutii de invatamant, Institutii publice si ONG-uri.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.