Festival de teatru pentru liceeni

0
La Botoşani teatrul se împacă bine cu şcoala! În locul scenelor de teatru în faţa temelor nepregătite, elevii au luat cu asalt scenele şi străzile oraşului pentru a-şi învăţa cu succes lecţiile de teatru. Fotografia şi ştirea completă sunt pe Ştiri Botoşani

FESTIVALUL AMFITEATRU – Aplauze la scena deschisa!

„A doua seara a Festivalului Amfiteatru a scos la scena doua spectacole diferite ca factura, dar reunite sub acelasi spirit de competitie artistica: TREI SURORI, de A.P. Cehov, Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi, si INFIRMUL DIN INISHMAAN, de M. Mcdonagh, Grup Scolar de Industrie Usoara Botosani. Seara a fost, se pare, a elevilor de la Industrie Usoara. Un liceu cu traditie teatrala, multe dintre succesele trecute si, se pare, si cele viitoare, datorandu-se Deliei Olteanu, profesor la Grupul Scolar de Industrie Usoara Botosani, si actorului Ioan Cretescu.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează