Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sărbătoreşte vara la firul ierbii!

0

 Text&foto: Andra Calenic

Mi-am dat seama ce dor mi-a fost de vară de-abia acum, când lumina caldă dansează nestingherită peste tot, iar dimineaţa sunt trezită de soare, în ciripit de păsărele. Cum vremea bună şi-a instaurat domnia, parcă nici nu-ţi vine să mai stai în casă, ci să ieşi afară la zburdat, dincolo de pereţii familiari, spre noi orizonturi îmbietoare 🙂

Vine weekend-ul, aşa că trimite în concediu laptopul şi televizorul şi hai în aer liber, să respiri fericire cu toată fiinţa! Priveşte spre cer, leagă-ţi gândurile negative de un balon şi dă-le drumul să zboare purtate de vânt!

Ia-ţi o păturică şi ceva bun de mâncare, plus nişte jocuri, paletele de bedminton sau o minge pentru dezmorţire şi vino în parc! Iar dacă se poate ca măcar în timpul ăsta să uiţi de telefon, de problemele de la serviciu şi de Facebook şi să fii 100% conectat cu prietenii de lângă tine, ar fi minunat. O carte poate fi o companie la fel de plăcută, mai ales dacă îţi place să citeşti în iarbă, la aer.

Gradina Botanica Bucuresti

Iar dacă simţi nevoia unei activităţi mai dinamice, ieşi la o tură de alergat, cu muzică în urechi şi entuziasm în suflet şi garantat viaţa ţi se va colorat în nuanţe vesele. Endorfinele îşi fac întotdeauna treaba, aşa că nu te mira dacă o să te simţi mai binedispus şi optimist după doar o tură de parc. E mai uşor decât pare şi chiar dacă te mobilizezi mai greu la început vei vedea că motivaţia vine mai uşor în compania celorlalţi alergători din parc. Sau poate preferi bicicleta? 🙂 Atunci sări în şa, înarmează-te cu un zâmbet şi să înceapă plimbarea!

În cazul în care simţi nevoia să evadezi din parcuri, redescoperă plantele exotice din Grădina Botanică şi petrece momente relaxante într-un spaţiu sălbatic, unde poţi face cunoştinţă cu tot felul de curiozităţi ale naturii, colorate şi parfumate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Şi indiferent de ce variantă ai alege, fii conştient de lucrurile bune din jurul tău şi bucură-te de ele!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.