Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program de susţinere a industriilor creative din România: platforma Romanian Stories, Academia Minților Creative, Ghidul 24/7 ediţia a doua și Pachetul Creativ

0

UniCredit Bank lansează un program de susţinere a industriilor creative din România: platforma Romanian Stories, Academia Minților Creative, Ghidul 24/7 ediţia a doua și Pachetul Creativ

unicredit-bank_romanianstories

UniCredit Bank lansează Romanian Stories (www.romanianstories.ro), o platformă dedicată industriilor creative, și odată cu acesta, un pachet de instrumente menite să vină în ajutorul antreprenorilor. În acelaşi context are loc și lansarea Academiei Minților Creative, o platformă de consultanţă şi mentorat oferite de specialişti UniCredit Bank şi invitaţii lor antreprenorilor din industrii creative, precum și a celei de-a doua ediții a Ghidului 24/7, o publicaţie despre viața și munca antreprenorului inovator din România, și a Pachetului Creativ, un pachet de produse şi servicii bancare dedicat acestora.

De peste 10 ani UniCredit Bank susține minţile creative din România, dezvoltând de-a lungul timpului numeroase proiecte pentru şi împreună cu acestea. Vrem, acum, să ducem implicarea noastră şi mai departe, printr-un proiect complex ce include mai multe instrumente pentru antreprenorii din aceste industrii, să oferim recunoaşterea cuvenită pasiunii şi muncii depuse de aceşti oameni şi, de ce nu, împreună să schimbăm mentalităţi. De aceea, am strâns sub <<umbrela>> Romanian Stories poveştile lor, ca sursă de inspirație, şi poveştile noastre, pe care le-am scris de-a lungul timpului împreună cu ei şi pentru ei. În plus, prin Academia Minților Creative, vrem să îi ajutăm să facă un pas mai departe, punându-le la dispoziţie o sursă de consultanţă şi mentorat în numeroase domenii de interes, iar prin Pachetul Creativ, un mix de instrumente financiare adaptat nevoilor lor”, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Romanian Stories, platforma de promovare a antreprenoriatului creativ, va aduna poveștile minților creative din întreaga țară din trei unghiuri diferite: Poveștile noastre, o secţiune ce include cele mai importante proiecte și evenimentele speciale susținute de UniCredit Bank, Poveștile lor, unde vor fi publicate povești de viață și de business ale antreprenorilor creativi din România şi Povestea ta, locul în care şi alţi creativi își pot scrie povestea pentru a-i inspira mai departe pe ceilalți.

Academia Minților Creative este o platformă de educație şi mentorat dedicată antreprenorilor creativi care doresc să își dezvolte business-ul actual sau să pornească unul nou. Specialiști, voluntari din cadrul UniCredit Bank, dar și invitați din industriile creative, îi vor ghida pe antreprenori prin sesiuni de mentorat, cursuri și seminarii interactive. Aceștia vor aborda teme ce acoperă toate aspectele necesare dezvoltării unei afaceri – planificarea unui business, legal, contabilitate, fiscalitate, resurse umane, marketing și comunicare, atragerea de resurse, finanțare și produse bancare, etica în business și multe altele. Cursurile din cadrul Academiei Minților Creative se vor desfășura începând cu 2017, detalii privind programul, datele de desfășurare și înscrierea urmând să fie publicate în perioada următoare pe www.romanianstories.ro.

În aceeași direcție de educare şi informare, UniCredit Bank, împreună cu Decât o Revistă, lansează și a doua ediție a Ghidului 24/7, un ghid despre viața și business-urile antreprenorilor. Detalii despre Ghid se regăsesc tot pe platforma Romanian Stories, în secțiunea dedicată.

Nu în ultimul rând, acest mix de instrumente utile de lucru este completat de lansarea Pachetului Creativ, un pachet de produse şi servicii financiare special construit în funcţie de nevoile minților creative. Acesta oferă atât produsele financiare de bază pentru orice afacere (cont curent în lei, pentru care nu se percepe comision lunar de administrare), BusinessNet Basic (fără comision lunar de administrare) şi un card de debit (Visa Business Electron/Visa Business Silver, fără comision de administrare) şi alte produse şi servicii opţionale gratuite (precum cont curent în valută sau Mobile B@nking) sau în condiţii speciale (precum dispozitiv mPOS, pentru care nu se percepe garanţie). Informaţii complete privind acest pachet sunt disponibile în sucursalele UniCredit Bank sau pe siteul băncii, www.unicredit.ro.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un „one-stop-shop” pentru servicii financiare deservind aproximativ 650.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

www.unicredit.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.