Peste 7000 de jucători sunt așteptați la a doua ediție a Esports Kings, cel mai mare circuit de esports organizat în România

0

Turneul cu premii de 15.000 de euro va avea loc la Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Brăila, Timișoara, Constanța, Craiova și București, iar jucătorii se pot înscrie în competiție pe www.esportskings.ro

București, 17 mai 2024 – A doua ediție a Esports Kings, turneul de esports dedicat pasionaților de jocuri video, va debuta la Ploiești, pe data de 23 mai la Ploiești Shopping City. Competiția are loc în 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, timp de o lună. Sute de echipe și peste 7000 de jucători din toată țara sunt așteptați să participe la turneele de League of Legends și Counter-Strike 2 cu premii totale în valoare de 15.000 de euro. Pasionații celor două jocuri celebre își pot crea echipe și se pot înscrie în turnee pe www.esportskings.ro.

Echipele câștigătoare ale turneelor se vor întâlni în marea finală, care va avea loc la Mega Mall București, pe 27 și 28 iunie 2024.

Programul complet al circuitului din toată țara:

23 mai – Ploiești,  Ploiești Shopping City, ora 17:00

26 mai – Râmnicu Vâlcea, Shopping City Râmnicu Vâlcea, ora 12:00

30 mai – Brăila, Brăila Mall, ora 12:00

9 iunie – Timișoara, Shopping City Timișoara, ora 12:00

15 iunie – Constanța, City Park Constanța, ora 12:00

22 iunie –  Craiova, Promenada Craiova, ora 12:00

27-28 iunie – București, Mega Mall București

“Anul trecut am fost luați prin surprindere de succesul pe care l-a avut prima editie de Esports Kings. Peste 8000 de vizitatori ai centrelor noastre comerciale au asistat la turnee, dintre care peste 6000 au fost jucătorii care au concurat pentru premiile puse în joc. Recordul de prezență l-a deținut Brăila Mall, unde peste 3000 de oameni au venit să se întâlnească cu streamerii lor preferati și să-și susțină echipele preferate. Așa cum am promis la prima ediție, evenimentul se întoarce și în acest an și ne așteptăm ca la turnee să se înscrie peste 7000 de jucători, care să transforme încă o dată mall-urile în niste hub-uri de jocuri video si esports,” a precizat Roxana Baias, Group Head of Marketing în cadrul NEPI Rockcastle.

Mai mult, în cadrul Esports Kings, jucătorii și publicul se vor putea întâlni în cadrul competiției cu unii din cei mai iubiți streameri de gaming din România precum Theo Zeciu, Jaxi, Imogen, xSlayder, iSilent și zaSami, care vor oferi sesiuni de poze și autografe.

Programul streamerilor:

23 mai – Ploiești,  Ploiești Shopping City: Jaxi, Imogen, xSlayder

26 mai – Râmnicu Vâlcea, Shopping City Râmnicu Vâlcea: Jaxi, iSilent, zaSami

30 mai – Brăila, Brăila Mall: Theo Zeciu, Jaxi, iSilent, Imogen

9 iunie – Timișoara, Shopping City Timișoara: Theo Zeciu, Jaxi, iSilent, Imogen

15 iunie – Constanța, City Park Constanța: iSilent, Imogen, zaSami

22 iunie – Craiova, Promenada Craiova: iSilent, Imogen, Theo Zeciu

27-28 iunie – București, Mega Mall București: Theo Zeciu, Jaxi, iSilent, Imogen

În 2023, la prima ediție Esports Kings, 390 de echipe au participat în competiții video de renume precum Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends, totalizând 68 de ore de joc, iar peste 6000 de utilizatori s-au înregistrat la turneu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.