Peste 800 de alergatori vor lua startul la Semimaratonul Gerar sustinut de Telekom Romania

0
  • Sezonul de alergare 2017 se deschide cu Semimaratonul Gerar, aflat la cea de-a șaptea ediție;
  • Peste 800 de alergători vor lua startul sâmbată, 28 ianuarie, la căderea serii;
  • Gerar este singura competiţie de șosea la care se aleargă un semimaraton în echipe de câte trei alergători.

Sâmbătă, 28 ianuarie, sunt așteptați peste 800 de participanți care vor alerga în Campusul Universității Politehnica din București, locul tradițional al acestei curse. Spre deosebire de celelalte ediții, în acest an startul  pentru semimaratonul de echipă (21 km) va fi dat la ora 16:00, respectiv 17:45, iar pentru crosul individual (10,8 km), va fi la ora 19:30. Telekom Romania susține pentru al patrulea an consecutiv Semimaratonului Gerar, competiție care promovează alergarea în aer liber, chiar și la temperaturi scăzute, în condiții extreme.

Probele de semimaraton sunt adresate echipelor formate din trei alergători (trei bărbați pentru clasamentul masculin – primul start, două femei şi un bărbat/doi bărbați şi o femeie pentru clasamentul mixt sau trei femei pentru clasamentul feminin – al doilea start).

Pentru că organizatorii și susținătorii sunt preocupați și de protejarea mediului, a fost adoptată o strategie eco-friendly, care să reducă numărul de deșeuri, în special a celor de hârtie: înregistrare electronică în concurs, ambalaj reutilizabil pentru kitul de participare și reducerea folosirii produselor din hârtie din zona sportexpo a concursului.

Semimaratonul Gerar este o competiţie de suflet, cu oameni minunați care reușesc să-și depășească limitele și performanțele în situații extreme. Ne bucurăm să observăm interesul tot mai mare pentru alergare, chiar și la -10 grade Celsius. Acest lucru demonstrează interesul crescut pe care tot mai mulți îl acordă mișcării și unui stil de viață sănătos”,
a declarat Gabriel Solomon, președinte People for Sport România.

Mă bucur că și în acest an iubitorii de alergare vor avea parte de o competiție care îi provoacă, mai ales că gradul de dificultate a crescut, cursa urmând să aibă loc pe timp de seară.  Gerar este mai mult decât o poveste a performanței individuale în condiții extreme, este un moment al bucuriei de a trăi sănătos şi activ, de a cultiva binele și a promova valorile comunității”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare Telekom Romania.

Semimaratonul Gerar este organizat de către Asociaţiile Club Sportiv Ro, Club Maraton și People for Sport România, împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club. Mai multe detalii despre eveniment, înscrieri şi regulament sunt disponibile pe www.gerar.ro sau pe platforma online a campaniei „Mişcarea face bine”, www.miscareafacebine.ro.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

În 2015, Telekom România a lansat noul concept comercial MagentaONE și a oferit pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un Call Center, o factură, o aplicație MyAccount (incluzând o aplicație mobilă). Prin MagentaONE, Telekom România își consolidează poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața locală din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand aparținând Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate, cu peste 156 de milioane de clienți pe segmentul de telefonie mobilă, 29 de milioane de clienți pe segmentul de telefonie fixă și peste 18 milioane de clienți pe segmentul internet (la 31 Decembrie 2015).

Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are aproximativ 225,000 de angajați în toată lumea.

Despre Ro Club Maraton

Ro Club Maraton este primul club al maratoniștilor amatori din România. A fost înfiintat în primăvara anului 2008 de câtre un grup de alergători din București și alte orașe, sub forma unei organizații non-profit. Obiectivul principal este promovarea alergării pe distanțe lungi, ca sport de masă.

Principala condiție pentru acceptare în club este pasiunea pentru alergare și dorința de a contribui la promovarea alergării în România. Informațiile de bază despre Ro Club Maraton (înscrieri, membri activi, parteneriate) se găsesc pe http://www.roclubmaraton.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.