Izolati in Caras Severin

0

In data de 16 Aprilie 2011 Banu Sport si TVR Timisoara organizeaza un transport de ajutoare in satele izolate din Caras Severin.

Dobraia, Inelet, Prisacina, Scarisoara, Suplai, Tocla, Zoina – peste 200 de persoane, majoritatea batrani. Acei oameni nu au nici curent, nici scoala, nici spital, nimic…

Asa ca in numele lor va ramanem recunoscatori daca ati putea contribui cu orice fel de ajutor (alimente, haine, produse de igiena) cara sa ajunga la ei. In cazul in care veti dona bani, veti primi factura cumparaturilor care s-au facut din banii Dvs.

Ajutoarele se strang la Banu Sport  – Str. Ripensia Nr. 33, langa Stadion, Timisoara.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează