Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Jazz la The Ark cu Adrian Naidin Quartet

0

Teme tradiționale în ritm de jazz, într-un spațiu deschis la experiențe

După o vreme de liniște, The Ark își redeschide porțile. Vineri, 16 martie, Adrian Naidin Quartet va susține concertul „Pân la rai”, un experiment acustic inedit, găzduit de The Ark – Depozit de viitor, un spațiu care îmbină tradiția în muzică, design și gastronomie. Accesul se va face începând cu ora 19:30.

Concertul „Pân’ la Rai” aduce contururile delicate ale cântecelor  Mariei Tănase în 2018, rafinându-le prin jazz și oferindu-le, astfel, o viață nouă. Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-o impresionantă armonie acustică, alături de alți trei muzicieni cu personalități și cariere deosebite: pianistul Sorin Zlat, percuționistul Gabriel Bălașa și de Eugen Amarandei la contrabas. Repertoriul este alcătuit din piesele: Pân’ la Rai, Am iubit și-am să iubesc, Ciuleandra, Până când nu te iubeam, De-ar ști omul ce e viața, Aruncă-m-aș pan’ la stele, Ai huri huratul.

„Am ales să deschidem seria de evenimente culturale din 2018 cu un band de jazz care urmărește aceeași filosofie ca și noi: reinterpretarea tradiției într-o manieră actuală, creativă, care poate să ofere noi valențe elementelor de patrimoniu cultural”, a declarat Teodor Frolu, Managing partner la DC Communication.

Atmosfera va fi întregită de ambientul și oferta restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar, care va fi accesibil pe toată durata evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma Eventim.ro, începând de astăzi. Prețul unui bilet variază între 40 și 60 de lei. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Concertul este organizat de The Ark – Depozit de viitor în parteneriat cu DC Communication, Headvertising, Ivan Pescar & Scrumbia Bar și este susținut de Radio România București fm, Agerpres, Europa FM, Cărturești, Citatepedia.ro, Modernism.ro, Igloo, Zeppelin și Munteanu.

***

Despre Adrian Naidin

Violoncelistul Adrian Naidin este revelația ultimilor ani în spațiul cultural românesc, după o serie de succese care l-au purtat pe cele mai prestigioase scene, începând cu Teatrul Național din București și continuând cu teatrele și filarmonicile importante din țară. Și-a consolidat locul privilegiat în seria muzicienilor de elită prin recitalurile oferite la reuniuni culturale exclusiviste, printre care Gala UNITER, statut confirmat apoi în colaborări cu artiști de prim rang, printre care Horațiu Mălăele, Ion Caramitru sau Daniela Nane.

***

Despre The Ark – Depozit de viitor

Situat în Uranus 150, vis a vis de piața de flori George Coșbuc, The Ark – Depozit de viitor este un un spațiu tânăr, deschis la noi experiențe remarcabile, un hot-spot al proiectelor culturale și artistice care reinterpretează tradiția pentru a o aduce în actualitate.

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.