Dupa Londra, Chicago sau Luxemburg, Cursa de Ratuste se organizeaza si la Bucuresti

0

Rotaract București Triumph organizează sâmbătă, 19 septembrie 2015, începând cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RĂȚUȘTE.

5000 de rățuște din plastic se vor întrece pe apele Dâmboviței pentru a reuși, cu ajutorul celor înscriși în concurs, să schimbe viața unor copii cu afecțiuni ale aparatului auditiv.

cursaderatuste rotaract

Cursele de rățuște în scop caritabil se organizează în întreaga lume încă de la începutul anilor 90’. Evenimentul are loc anual în peste 18 țări, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Luxemburg, Ungaria, Singapore, Taiwan, Emiratele Arabe Unite.

Milioane de oameni s-au alăturat acestor proiecte și prin donațiile lor au reușit să ofere sprijin și soluții reale celor care aveau nevoie de ajutor.

Donațiile pentru cauzele caritabile susținute de cursele de rățuște din SUA au depășit în prezent 8 mil. de dolari, însă recordul absolut este deținut de Cursa de rățuște care a avut loc la Londra în anul 2008, cursă la care au participat 250.000 de rățuște, iar concurenții au donat peste 200.000 de Lire sterline.

În România, curse de rățuște în scop caritabil s-au organizat și la Timișoara și Iași, înregistrând un real succes.

Anul acesta, Rotaract București Triumph pune Bucureștiul pe lista capitalelor și orașelor lumii în care oamenii transformă visele în realitate. Împreună împlinim visul copiilor născuți cu deficiențe de auz și le aducem înapoi sunetul copilăriei. Alăturați-vă comunităților din întreaga lume și implicați-vă în acest proiect prin sponsorizări, donații și participarea la concurs.

Donează și împlinește visul unui copil!

Înscrierea în concurs se face pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donație de 10 lei asigurând participarea la cursă cu 1 rățușcă. Câștigătorul Cursei de Rățuște beneficiază de un premiu de 1.000 Euro din partea sponsorului principal al evenimentului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.