Concertul umanitar sustinut de Night Lights @ Manufaktura by Doncafe in 20 aprilie

0

image001

Va invitam miercuri, 20 aprilie, ora 19, la concertul umanitar sustinut de Night Lights (Anda Dimitriu, Catalin Cotelin, Seby Joo) la Manufaktura by Doncafe (Mega Mall Bucuresti) sa manufacturam impreuna cele mai frumoase vise pentru copiii ce cresc în familii monoparentale vulnerabile!

Evenimentul are drept obiectiv strangerea de fonduri pentru prevenirea abandonului copiilor din familii vulnerabile, monoparentale din Bucuresti. Asociatia ACSIS lupta din anul 2004 pentru prevenirea acestei probleme sociale grave prin derularea unui program de sprijin atat pentru mamele ce se regasesc in situatii critice in maternitate, cat si pentru copiii aflati in situatie de risc in cadrul familiilor monoparentale defavorizate din Bucuresti.

Daca nu puteti participa la eveniment, dar va doriti să te alaturati cauzei, puteti contribui prin donatii in conturile de mai jos, prin redirectionarea a 2% sau 20% din impozitul pe venit, sau direct, ca volunar Acsis. Contributia poate fi o parte din chiria unei locuinte, plata cresei sau gradinitei, plata unui curs de calificare profesionala, alimente, produse pentru copii.


Cont RON: Raiffeisen Bank Sucursala Moşilor: RO33 RZBR 0000 0600 0471 7200
Cont EUR: Raiffeisen Bank Sucursala Moşilor: RO21 RZBR 0000 0600 0602 8662

Parteneri: 24/7 Dental Clinic, The House PR Agency

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.