200 de antreprenori și manageri din Dolj și din județele învecinate și-au anunțat participarea, pe 3 aprilie 2024, la conferința Business Evolution cu tema ”Finanțare. Digitalizare. Management eficient.” de la Craiova

0

Road show-ul de conferințe ”Business Evolution” aflat la a 16-a ediție anuală, va continua la Suceava pe 24 aprilie 2024

București, România (2 aprilie 2024): După succesul de la Oradea, unde peste 160 de manageri și antreprenori au participat la Business Evolution, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro care promovează soluții și idei, venite de la cele mai performante companii, liderii și specialiștii acestora, continuă cu ediția care va avea loc pe 3 aprilie 2024 la Craiova, de la 8:30, la Hotel Ramada Plaza by Wyndham. 

Principalul obiectiv al evenimentului este de a explora soluțiile și resursele pentru dezvoltarea sustenabilă a companiilor în contextul actualelor provocări. Subiectele de dezbatere vor include finanțarea și digitalizarea companiilor, utilizarea AI în vânzări și marketing, noi soluții, strategii și tactici pentru creșterea vânzărilor sau pentru motivarea angajaților, adaptarea la cerințele în continuă schimbare ale clienților și ale pieței.

În acest context, road show-ul Business Evolution oferă răspunsuri și soluții relevante la cele mai importante întrebări și preocupări ale managerilor și antreprenorilor.

Evenimentul este susținut de doi Parteneri Instituționali: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și de Camera de Comerț și Industrie Dolj. Partenerul Principal este Raiffeisen Bank România, alături de Partenerii: Orange Business, Raiffeisen Leasing România, DELL Technologies, AS Computer, Dent Estet, DigiQuery, Evolution Advisers EMEA, Tudor Galoș Consulting, Wise Money Fonduri Europene, Kompass Romania și Domeniul Drăgași.

Agenda conferinței include două sesiuni care abordează strategii pentru dezvoltare și prezentări practice după cum urmează:

08:30 – 09:00 – Înregistrarea participanților

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare, evoluția mediului de afaceri

  • Alexandru Stănescu, Director General, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia

  • Dr. Ing. Gabriel Vlăduț, Președinte, Camera de Comerț și Industrie Dolj

  • Monica Răuță, Director Regional IMM Lunca Dunării, Raiffeisen Bank România

  • Ionuț Enache, Manager Vânzări Regiunea Țara Românească, Raiffeisen Leasing

  • Cristian Turcin, Cloud, Colocation & Professional Services Product Manager, Orange Business

11:00 – 11:30 – Pauză de cafea și networking

11:30 – 14:00 – How To…? – Prezentări aplicate și discuții interactive

  • Alina Ungurianu, Chief Executive Officer, Wise Money Fonduri Europene

  • Irina Vijoli, Founding Partner, DigiQuery

  • Anda Marian, Founding Partner, Evolution Advisers EMEA

  • Tudor Galoș, Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting

  • Dumitru Ion, CEO, Doingbusiness.ro și Kompass Romania

Radu Soviani, cunoscut analist și jurnalist economic, va modera discuțiile despre soluțiile de finanțare, evoluție și transformarea digitală sustenabilă, creșterea și extinderea ariei vânzărilor, impactul AI în business, dar și aspecte specifice mediului de afaceri local și regional.

„Zona de sud-vest a țării se bucură de o creștere economică constantă, fiind prezente numeroase industrii: producție automobile și piese auto, producție și reparații material rulant, tehnologia informației, agricultură și producție alimentară. Această diversificare economică aduce cu sine provocări și oportunități serioase. 

De aceea revenim la Craiova, după 5 ani de pauză, cu caravana de conferințe Business Evolution. Ca de fiecare dată aducem soluții și aplicații integrabile imediat în procesele companiei pentru creșterea sustenabilă a afacerilor”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, organizatorul evenimentului.

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toți membrii din conducerea companiilor, precum și pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vânzări, marketing care vor putea face schimb de idei pentru împărtăși cele mai bune practici și a asculta specialiștii și experții invitați ca vorbitori.

De asemenea, conferința le va oferi participanților oportunitatea de a relaționa cu alți lideri de business și de a obține informații despre cele mai recente tendințe și evoluții din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Transilvania Business Magazine, Agerpres, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, Jurnal de Craiova, Spotmedia.ro, Reușita, SpatiulConstruit.ro și București Business.

La conferință se pot înscrie până la 3 participanți din cadrul unei firme. Participarea nu implică nicio taxă. Înregistrările se pot face online la: www.businessevolution.ro

Alăturați-vă conversației de pe rețelele sociale folosind următoarele hashtag-uri: #BusinessEvolution2024, #Transformare, #Finantare, #Digitalizare, #Sustenabilitate

* * *

Despre Business Evolution

De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai important road show de conferințe dedicate top managementului companiilor, antreprenorilor, dar și managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vânzări pentru a discuta cele mai recente tendințe și evoluții din mediul macro-enonomic, precum și tendințe și oportunități. Seria de conferințe Business Evolution oferă participanților o platformă pentru a face schimb de idei, a împărtăși cele mai bune practici și a interacționa cu experți de top în domeniu. Pentru mai multe informații vizitați: www.businessevolution.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este unul dintre cele mai cuprinzătoare portaluri de afaceri din România ce oferă acces la: studii și perspective asupra evoluțiilor economice, interviuri cu directori generali și lideri din industrie, cele mai importante știri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din România, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. CEO Conference este cel mai important eveniment pentru liderii de top în afaceri din România organizat de două ori pe an de Doingbusiness.ro în parteneriat cu mari companii din România. Aflați mai multe pe: www.doingbusiness.ro.  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.