Servicii

Publicăm exemple pozitive – GRATUIT

Credem în puterea exemplelor pozitive și vrem să te susținem dacă ai o veste bună despre România pe care vrei să o împărtășești cu noi.

Oferim vizibilitate veştilor bune despre oameni, organizaţii şi proiecte din România şi creăm o alternativă la peisajul media preponderent negativ.

Pentru a ajuta la vizibilitatea proiectelor și campaniilor cu impact social pozitiv pe care organizația/compania ta le desfășoară, te invităm să ne transmiți informațiile pe adresa de email contact(a rond)romaniapozitiva.ro. Dacă aceste informații se potrivesc cu RomâniaPozitivă.ro ne bucurăm să le publicăm, iar acest lucru nu implică costuri financiare pentru tine.

Co-branding @ RomâniaPozitivă – BUGET PERSONALIZAT

Pentru creșterea vizibilității proiectelor și campaniilor cu impact social pozitiv pe care organizația/compania ta le desfășoară te invităm să construim un proiect de co-branding@RomâniaPozitivă și să publicăm o serie de articole despre campania respectiva la un BUGET PERSONALIZAT pentru campania/organizația/compania ta.

Exemple de programe desfășurate: BCR (Bursa Binelui), Gala Societății Civile, A fi bun vecin, IKEA, TARA LUI ANDREI, WWF

Ateliere de orientare spre soluție & optimism

#Orientare spre soluție/Solution Thinking
Workshopuri de orientare spre soluție pentru rezolvarea problemelor.

  • Construim o „hartă” (blue print) cu soluții alternative pentru rezolvarea unor probleme recurente sau utilizarea unor oportunități de dezvoltare și am integrat un set de 5-7 instrumente de lucru ușor de utilizat.
  • Aducem în format de atelier de lucru de 1 zi metode și instrumente PRACTICE și utile în rezolvarea problemelor în special din aria de business pentru grupe de 10-15 participanți.
  • Suntem inspirați de specialiști și metode din psihologia pozitivă și/sau din metodologia de tip Design Thinking, Human Centered Design sau „U” Theory (autori: Martin Seligman, Mihaly Csikszentmihalyi, Brene Brown, Oliver Burkeman, Carol Dwek, Otto Sharmer, Seth Godin, Mahatma Gandhi).
Exemple de parteneri pentru astfel de programe de educație pozitivă/orientare spre soluție/solution thinking/optimism sau influențare pozitivă: Procter & Gamble, Dalli România, BCR (Bursa Binelui), A&D Pharma, Michelin, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Teach for Romania, Institutul Român de Training, Training Cafe, NESsT, Intersnack, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.
vezi detalii

Ateliere de antreprenoriat social & management de proiecte sociale & business model

#Antreprenoriat social/business model
Soluții pentru companiile, antreprenorii și inițiatorii ce dezvoltă afaceri și proiecte cu impact social pozitiv.

  • Construim împreună cu tine mai multe scenarii de modele de business cu impact social pozitiv
  • Aducem în format de atelier de lucru instrumente SIMPLE și PRACTICE care să te ajute să treci de la idee la model de business cu clienți, piață, prag de rentabilitate, resurse necesare și alte informații importante.
  • Suntem inspirați de exemple concrete din viața reală a antreprenorilor sociali din România și nu numai și ne place să lucrăm cu metodologie open source (de exemplu: o parte din instrumentele Business Model Canvas).
Exemple de parteneri pentru astfel de programe de antreprenoriat social/business model: NESsT, Impact HUB, Social Impact Award, Future Makers, Climathon, programul Țara lui Andrei (OMV Petrom), Alternative Sociale, Ce-Re, Fundația Pact.
vezi detalii

Moderare & Facilitare

#Moderare/Facilitation & Public Speaking
Soluții pentru evenimente, conferințe sau ateliere de lucru pentru diverse organizații.

  • Construim împreună cu tine designul unui eveniment de tip conferință sau ateliere de lucru cu mai multe tematici (exemple: comunicare asertivă, managementul timpului, management de proiect, influențare pozitivă etc).
  • Suntem inspirați de metodologia de tip “art of hosting” (world café, pro-action café, open space), „U theory”, Design Thinking, Human Centered Design.
  • Credem că la acest tip de evenimente sunt importante următoarele elemente: interactivitate, dinamism, focus pe atingerea obiectivelor, dar mai ales focus pe nevoile participanților, încadrare în timp și bună dispoziție.
Exemple de programe de facilitare și moderare: TEDx Bucharest, Climathon, Conferința „Anul Viitor”, Bucharest, Integrity Forum, Impact HUB, Lider Just, Changeneers, Social Impact Award, ASPEN Leadership Program, Zilele Biz, Conferința „DiploHack”, Conferința Federației Volum -Măsurarea Impactului Economic și Social al Voluntariatului, TEDx Galați, TEDx Constanța.
+ JURIZARE la diverse competiții: CSR Award, Banca Anului, Social Impact Award, NESsT Social Competition, Țara lui Andrei (Petrom), Teimplici.ro (Telekom), Conferința Federației Volum despre Voluntariat.

„Train the Trainers” Training Cafe și Institutul Român de Training

vezi detalii
Dacă dorești să ne cunoaștem și să discutăm mai multe detalii despre aceste programe te invităm să ne transmiți un mesaj la adresa de email: contact(a rond)romaniapozitiva.ro