Noaptea Muzeelor pe Dealul Morii

0

Cu ocazia evenimentului Noaptea muzeelor, vă invităm sâmbătă, 18 mai 2024, pe Dealul Morii din Comana să trăiți cu inima această noapte, bucurându-vă de visul nostru ce implică oameni din comunitate și artiști al căror talent este pus în valoare într-un spațiu contemporan înrădăcinat în tradiție – Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.

Începând cu ora 18.00 veți putea vizita muzeul dedicat tiparului și legătoriei de carte și atelierele de hârtie de mână, țesut, lucru cu papura, fierărie, ceramică, lucru cu lemnul. Vor avea loc și demonstrații interactive. Pe durata evenimentului, veți putea admira și o colecție de mucarnițe.

Bucătăria Dealul Morii, întreprindere socială, va pregăti mâncare tradițională și deserturi pe placul celor mari și mici. Având în vedere caracterul comunitar al bucătăriei de a oferi mâncare gratuită bătrânilor și familiilor cu mulți copii din zona noastră, sunteți încurajați să faceți fapte bune și să luați, metaforic, alături de dvs. la masă și măcar câțiva dintre cei 20 de bătrâni și copii din comunitatea noastră prin cumpărarea de meniuri în așteptare.

De la orele 21.00, dacă vremea ne permite, ne adunăm în jurul unui foc de tabără la povești, povestiri, ghicitori, amintiri, poezii.

Vă așteptăm să petreceți în natură Noaptea muzeelor, (re)descoperind povestea-poezie, poezia-poveste sau, mai degrabă, poevestea Moara de hârtie!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.