Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Politica de confidențialitate și protecție a datelor

Salutări.

Probabil că ai primit pe email deja o mulțime de mesaje despre intrarea în vigoare a noilor reguli europene de protecție a datelor personale – GDPR, potrivit Regulamentului 2016/679.

Primtești mesaje pe email din partea noastră doar dacă tu te-ai subscris (abonat) la newsletterul generat de RomâniaPozitivă.ro prin intermediul platformei FeedBurner.com, un instrument Google. Singura informație cerută de instrumentul FeedBurner pentru newsletterul nostru generat automat este adresa de email la care dorești să primești vești de la noi, adresa ta este păstrată în platforma FeedBurner, un instrument Google, aici găsești informații despre politica de confidențialitate și protecția datelor.

Dacă în orice moment dorești să NU MAI PRIMEȘTI vești de Bine despre România de la noi atunci poți să te DEZABONEZI folosind linkul de dezabonare din finalul oricărui mesaj sau newsletter primit din partea noastră. Aici poți să vezi o imagine de exemplificare cu detalii unde găsești linkul tău personalizat pentru dezabonare în mesajul tău.

Cu Bine,

Echipa RomâniaPozitivă