Tabara Coolturala Bookland – o vacanta magica pentru copilul tau

0

Orice mamica moderna si orice tatic supercool isi doresc o vacanta de top pentru copilul lor. Acestora le propunem Tabara Coolturala Bookland, locul unde toti copiii uber cool se intalnesc.

In Tabara Coolturala BookLand, copilul tau va avea un program variat pe parcursul unei saptamani, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate si se va bucura de un mix echilibrat de activitati precum insusirea tehnicilor de supravietuire, cunoasterea punctelor cardinale, cursuri de echitatie, fotografie si pescuit sportiv, workshopuri, drumetii, excursii cu autocarul la cele mai importante atractii turistice din zona.

Tabara_Coolturala_Bookland_21

Transformam cultura generala in jocuri interactive, prin care informatiile pretioase devin un ”desert” dorit de copilul tau. Si pentru ca vrem ca tabara sa joace un rol important in buna dezvoltare a tinerilor, una dintre zile va fi dedicata actiunilor de voluntariat, prin care copiii vor cunoaste placerea de a darui neconditionat.

Tabara Coolturala Bookland este singura tabara din Romania care imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor. Fiecare detaliu este gandit in asa fel incat copiii sa invete lucruri noi, dar si sa se distreze si sa socializeze.

Logo_Bookland_Tabara_Final

Tabara Coolturala BookLand pune accentul pe dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala a copiilor. Cu ajutorul invitaţilor din randul actorilor, scriitorilor, artistilor si oamenilor de afaceri, copiii vor primi inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potenţial.

Alege Tabara Valea Lotrului si ii vei oferi copilului tau o saptamana de vacanta intr-un mediu natural de exceptie de la poalele muntilor Lotru! Sau poti opta pentru Tabara Muntii Apuseni, unde va avea la dispozitie foarte multe obiective turistice si un cadru luxuriant de poveste. Tabara Galway (Irlanda) este special recomandata celor care vor sa petreaca o saptamana desprinsa parca din celebrul film Stapanul Inelelor!

In fiecare dintre cele trei locatii – Valea Lotrului, Muntii Apuseni si Irlanda – copiii vor beneficia de servicii all inclusive, camere moderne cu facilitati complete, hrana bio si obiective turistice inedite, dar si activitati coolturale diverse si interactive. Distractia e GARANTATA!

Creeaza din vara aceasta o experienta de neuitat pentru copilul tau! Inscrie-l ACUM in Tabara Coolturala BookLand si ii vei oferi vacanta ideala!

http://book-land.ro/index.php?route=tabara/inscrieri

Distractie magica in Tabara Coolturala Bookland: https://www.youtube.com/watch?t=71&v=2yOcaRTtxQ8

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează