Tabara Coolturala Bookland – o vacanta magica pentru copilul tau

0

Orice mamica moderna si orice tatic supercool isi doresc o vacanta de top pentru copilul lor. Acestora le propunem Tabara Coolturala Bookland, locul unde toti copiii uber cool se intalnesc.

In Tabara Coolturala BookLand, copilul tau va avea un program variat pe parcursul unei saptamani, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate si se va bucura de un mix echilibrat de activitati precum insusirea tehnicilor de supravietuire, cunoasterea punctelor cardinale, cursuri de echitatie, fotografie si pescuit sportiv, workshopuri, drumetii, excursii cu autocarul la cele mai importante atractii turistice din zona.

Tabara_Coolturala_Bookland_21

Transformam cultura generala in jocuri interactive, prin care informatiile pretioase devin un ”desert” dorit de copilul tau. Si pentru ca vrem ca tabara sa joace un rol important in buna dezvoltare a tinerilor, una dintre zile va fi dedicata actiunilor de voluntariat, prin care copiii vor cunoaste placerea de a darui neconditionat.

Tabara Coolturala Bookland este singura tabara din Romania care imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor. Fiecare detaliu este gandit in asa fel incat copiii sa invete lucruri noi, dar si sa se distreze si sa socializeze.

Logo_Bookland_Tabara_Final

Tabara Coolturala BookLand pune accentul pe dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala a copiilor. Cu ajutorul invitaţilor din randul actorilor, scriitorilor, artistilor si oamenilor de afaceri, copiii vor primi inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potenţial.

Alege Tabara Valea Lotrului si ii vei oferi copilului tau o saptamana de vacanta intr-un mediu natural de exceptie de la poalele muntilor Lotru! Sau poti opta pentru Tabara Muntii Apuseni, unde va avea la dispozitie foarte multe obiective turistice si un cadru luxuriant de poveste. Tabara Galway (Irlanda) este special recomandata celor care vor sa petreaca o saptamana desprinsa parca din celebrul film Stapanul Inelelor!

In fiecare dintre cele trei locatii – Valea Lotrului, Muntii Apuseni si Irlanda – copiii vor beneficia de servicii all inclusive, camere moderne cu facilitati complete, hrana bio si obiective turistice inedite, dar si activitati coolturale diverse si interactive. Distractia e GARANTATA!

Creeaza din vara aceasta o experienta de neuitat pentru copilul tau! Inscrie-l ACUM in Tabara Coolturala BookLand si ii vei oferi vacanta ideala!

http://book-land.ro/index.php?route=tabara/inscrieri

Distractie magica in Tabara Coolturala Bookland: https://www.youtube.com/watch?t=71&v=2yOcaRTtxQ8

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.