Proiectul „O sacoșă – șanse în plus de terapie și bucurie!” 90 de sacoșe, pictate artistic, au fost realizate pentru terapia copiilor din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Învingem Autismul

0

Croitorași viteji și artiști sufletiști au răspuns invitației Asociației Învingem Autismul și Asociatiei Culturale ARTAR de a participa la a II-a ediție a proiectului „O Sacoșă – șanse în plus de terapie și bucurie!”.

Cele 90 de sacoșele din pânză, pictate manual de artiști plastici inimoși, au fost expuse pe websitul asociației și își așteaptă cumpărătorii care vor face alte minuni pentru terapia copiilor cu autism.

“Sensibilitatea și empatia artiștilor nu o regăsim doar în lucrările lor, ci și în gesturile frumoase pe care aceștia le fac atunci când se implică în evenimente care au menirea să ajute copii cu probleme de sănătate, bătrâni, persoane cu dizabilități sau alte ființe care au nevoie de ajutorul nostru. Nu pot descrie în cuvinte sentimentul pe care l-am avut când am văzut sacoșele pictate de talentății mei prieteni artiști, oameni calzi, săritori, cu inimă mare.”, a declarat doamna Roxana Bărbulescu, președinte al Asociației Culturale ARTAR.

Mulțumim pe această cale sponsorului Tesaturi de la bunica, croitorilor Lia Stoian, Didina Lefter și Vivi Ioniță, artiștilor ARTAR: Cerasela Dragos, Dana Nechita , Violeta Carp, Sergiu Barbulescu, Lungu Florin, Roxana Donaldson, Corina Cadariu Florea, Florina Ravariu, Sofia Matei, precum și celorlalți pictori și copii participanți: Adela Silvan, Carmen Costea, Adela Ivan, Elena Schmidt, Anda Nicolae, Carmen Stoian, Gabriela Boboc, Irina Pescăriu, Ramona Curelea-Marin, Oana Gemanar, Laura Rosia, Cristina Bejan, Alexia Mirițescu, Irina Voicu, Ruxandra Jianu și copii care au dorit ca numele lor sa rămână anonim.

Până pe 22 decembrie puteți vota cele mai îndrăgite sacoșe, iar primii 5 autori vor fi răsplătiți cu premii.

Despre Asociatia Învingem Autismul:

Asociația Învingem Autismul este o organizație nonprofit, apolitică și fără scop religios ce a fost înființată în anul 2009, cu scopul de a îmbunătăți viața persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului.

Asociația a suplimentat şedințele de terapie cu mii de ore gratuite, timp de 9 ani, pentru 80 de copii şi adolescenți cu autism, cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor. Anul acesta asociația susține terapia pentru 24 de copii.

www.invingemautismul.ro

https://www.facebook.com/InvingemAutismul

Despre Asociatia Culturală ARTAR:

Asociația Culturală ARTAR este o organizație non-profit ce a fost înființată în anul 2013 din dorința de a veni în sprijinul promovării artiștilor români și a artei vizuale românești. În acest scop Asociația organizează și promovează activități în domeniu cultural, artistic și educațional: curatoriat, expoziții, saloane de artă, târguri, simpozioane, tabere de creație, concursuri, workshopuri, școli de vară, impresariat și consiliere artistică, activități susținute de editarea de reviste, cărți, buletine și materiale informative, studii, monografii, cataloage, albume.

De asemenea, Asociația Culturală ARTAR se implică activ în realizarea proiectelor sociale proprii sau în regim de parteneriat, ce au ca scop susținerea persoanelor defavorizate, ale copiilor ce suferă de diverse afecțiuni sau ale categoriilor sociale cu venituri mici.

http://www.artar.ro/

https://www.facebook.com/AsociatiaCulturalaARTAR

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.