Program de restaurare a portilor secuiesti vechi

2

Ai o poartă veche acasă? Este cumva chiar o poartă secuiască? Caută poarta, caută şi cheile şi pregăteşte-te de renovare-restaurare 🙂

PS: dacă poarta ta secuiască are mai mult de 100 de ani, atunci ai şanse mari să fie în topul listei de restaurare.

 

maramures_poartaConsiliul Judetean Harghita a inceput derularea unui program prin care se vor restaura mai multe porti secuiesti vechi, care se afla intr-o stare de degradare avansata. Prima poarta secuiasca intrata in procesul de restaurare se afla in localitatea Satu Mare si are peste 100 de ani. Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a declarat ca restaurarea se face de catre mesteri locali, coordonati de specialisti in domeniu. Partener in acest program este Asociatia Culturala ‘Kõlik’, care are experienta in activitatea de restaurare a portilor vechi.”

 

Mai multe date pe Ştiri Locale sau Agerpres.

(Fotografia este de pe site-ul Ştiri Locale)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează