Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program de restaurare a portilor secuiesti vechi

2

Ai o poartă veche acasă? Este cumva chiar o poartă secuiască? Caută poarta, caută şi cheile şi pregăteşte-te de renovare-restaurare 🙂

PS: dacă poarta ta secuiască are mai mult de 100 de ani, atunci ai şanse mari să fie în topul listei de restaurare.

 

maramures_poartaConsiliul Judetean Harghita a inceput derularea unui program prin care se vor restaura mai multe porti secuiesti vechi, care se afla intr-o stare de degradare avansata. Prima poarta secuiasca intrata in procesul de restaurare se afla in localitatea Satu Mare si are peste 100 de ani. Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a declarat ca restaurarea se face de catre mesteri locali, coordonati de specialisti in domeniu. Partener in acest program este Asociatia Culturala ‘Kõlik’, care are experienta in activitatea de restaurare a portilor vechi.”

 

Mai multe date pe Ştiri Locale sau Agerpres.

(Fotografia este de pe site-ul Ştiri Locale)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.