Parcul Natural Apuseni Destinatie de Excelenta?

5

Conform blogului mariomorar.blogspot.com „Parcul Natural Apuseni va fi azi, 8 octombrie 2009 nominalizat printre alte 22 de Destinatii Europene de Excelenta (EDE) ale anului 2009. Comisia Europeana a realizat un filmulet de  3 minute prezentand zona.” Detalii şi fotografii pe blogul mai sus amintit.

LATER EDIT, 9 octombrie 2009
„Parcul Natural Apuseni va fi premiat la Bruxelles pe 8 octombrie 2009, în cadrul Galei Premiilor EDEN 2009, ca destinaţie turistică de excelenţă a României, alături de alte 21 de destinaţii europene, urmând să beneficieze gratuit de un film de prezentare din partea Comisiei Europene, potrivit Ministerului Turismului.” 
„În această calitate, Parcul Natural Apuseni va beneficia de la Comisia Europeană de realizarea unui film de prezentare, care va fi difuzat în premieră în cadrul Galei din octombrie. Clipul, cu o durată de trei minute, va fi postat pe site-ul www.edenineurope.eu şi va fi pus gratuit la dispoziţia Administraţiei Parcului Natural Apuseni pentru activităţi de promovare”, se arată în comunicatul ministerului citat de Realitatea.net

(foto Florin Ghindă)

munte

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.