YARD SALE® / Dianei 4 @ Bucuresti

0

A doua editie de vara isi deschide portile pe 18 si 19 Iulie, la Dianei 4, bineinteles pe strada Dianei nr 4, zona Rosetti.

Haine de toate felurile si varstele, incaltari, bijuterii, carti, obiecte deco, muzica, filme si minunatii – toate pregatite pentru scotoceala lunara Yard Sale!
Yard Sale

Asadar, noteaza in calendar – 18 si 19 iulie – 2 zile de scotoceala, fiecare altfel, asa ca trebuie sa ne vizitezi de 2 ori!

Intrarea pentru vizitatori–gratuita!

Multumim Multumim Dianei 4, o gazda atat de primitoare, si partenerilor nostri media.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează