Revista Atelierul lansează primul număr tipărit!

0

Revista Atelierul vă așteaptă marți, 16 august (2011), de la ora 18:00 la Librăria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45, lângă Biserica Kretzulescu) să răsfoiți prima revistă de handmade din România în format tipărit!

Alături de echipa revistei Atelierul vor fii artiști, artizani, designeri și creatori de toate felurile care vă vor împărtăși din experiența lor în lumea handmade. Iar pentru că tema primului nostru număr tipărit este DIY (Do It Yourself) vă așteptăm cu proiecte și creații personale pe care le vom premia cu numere gratis Atelierul.

Anul trecut, când am formulat ideea revistei Atelierul am pornit de la problema reprezentării inconsecvente a artizanatului în media. Articole eronat informate riscau să lase publicului o impresie greșită asupra noilor arte artizanale și să micșoreze importanța unui curent cultural cu potențial. Lipsa exemplelor pozitive de artizanat a dus la crearea unor obiecte de o calitate îndoielnică și la o uniformizare a gusturilor în privința tehnicilor și a materialelor. Era necesară o publicație care să informeze și să educe comunitatea tinerilor artizani și așa a apărut ideea revistei Atelierul.

Vrem să promovăm tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, să adunăm la un loc obiecte lucrate manual, născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artizanii şi designerii pe care îi admirăm.

Până acum cele 10 numere PDF ale revistei Atelierul au avut o medie de 14.000 de cititori pe număr, iar asta ne-a dat curaj să dezvoltăm și o ediție tipărită a revistei.

Asociaţia Atelierul de Creaţie

www.revista-atelierul.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează