Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Revista Atelierul lansează primul număr tipărit!

0

Revista Atelierul vă așteaptă marți, 16 august (2011), de la ora 18:00 la Librăria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45, lângă Biserica Kretzulescu) să răsfoiți prima revistă de handmade din România în format tipărit!

Alături de echipa revistei Atelierul vor fii artiști, artizani, designeri și creatori de toate felurile care vă vor împărtăși din experiența lor în lumea handmade. Iar pentru că tema primului nostru număr tipărit este DIY (Do It Yourself) vă așteptăm cu proiecte și creații personale pe care le vom premia cu numere gratis Atelierul.

Anul trecut, când am formulat ideea revistei Atelierul am pornit de la problema reprezentării inconsecvente a artizanatului în media. Articole eronat informate riscau să lase publicului o impresie greșită asupra noilor arte artizanale și să micșoreze importanța unui curent cultural cu potențial. Lipsa exemplelor pozitive de artizanat a dus la crearea unor obiecte de o calitate îndoielnică și la o uniformizare a gusturilor în privința tehnicilor și a materialelor. Era necesară o publicație care să informeze și să educe comunitatea tinerilor artizani și așa a apărut ideea revistei Atelierul.

Vrem să promovăm tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, să adunăm la un loc obiecte lucrate manual, născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artizanii şi designerii pe care îi admirăm.

Până acum cele 10 numere PDF ale revistei Atelierul au avut o medie de 14.000 de cititori pe număr, iar asta ne-a dat curaj să dezvoltăm și o ediție tipărită a revistei.

Asociaţia Atelierul de Creaţie

www.revista-atelierul.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.