Conferinta Optimism 2009, 30.10.2009, Howard Johnson Bucuresti

5

Ediţia a doua a evenimentului Optimism 2009 va avea loc pe 30 octombrie la Hotel Howard Johnson din Bucureşti. „Optimism 2009 este o conferinţă neobişnuită de jumătate de zi care îşi propune să insufle puţin optimism (sau mai mult) în aceste vremuri tulburi.”

Trei sesiuni interactive vor include discuţii şi prezentări cu şi pentru oameni ce cred în puterea optimismului. Lista vorbitorilor va reuni persoane din domenii variate de activitate, invitate să ofere celor prezenţi sfaturi şi idei pentru abordarea unei atitudini energice şi optimiste, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Optimism: Concepţie asupra vieţii dominată de încredere în viitor şi în oameni. Tendinţa de a vedea părţile pozitive ale oamenilor şi ale realităţii.


De pe optimism 2009.evensys.ro iată câteva informaţii:
 
poster1Pe 30 octombrie, la hotel Howard Johnson, Evensys prezinta Optimism 2009, editia de toamna. Vom purta noi discutii pe tema optimismului si vom descoperi noi surse de inspiratie, impreuna cu o serie de vorbitori pe care ii vom anunta in curand.

Ca si la prima editie, evenimentul va fi transmis live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, pe care o poti solicita la acest link. De asemenea, poti sustine evenimentul prin intermediul unui badge disponibil aici. Intră pe optimism 2009.evensys.ro pentru mai multe detalii!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.