Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Optimism 2009, 30.10.2009, Howard Johnson Bucuresti

5

Ediţia a doua a evenimentului Optimism 2009 va avea loc pe 30 octombrie la Hotel Howard Johnson din Bucureşti. „Optimism 2009 este o conferinţă neobişnuită de jumătate de zi care îşi propune să insufle puţin optimism (sau mai mult) în aceste vremuri tulburi.”

Trei sesiuni interactive vor include discuţii şi prezentări cu şi pentru oameni ce cred în puterea optimismului. Lista vorbitorilor va reuni persoane din domenii variate de activitate, invitate să ofere celor prezenţi sfaturi şi idei pentru abordarea unei atitudini energice şi optimiste, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Optimism: Concepţie asupra vieţii dominată de încredere în viitor şi în oameni. Tendinţa de a vedea părţile pozitive ale oamenilor şi ale realităţii.


De pe optimism 2009.evensys.ro iată câteva informaţii:
 
poster1Pe 30 octombrie, la hotel Howard Johnson, Evensys prezinta Optimism 2009, editia de toamna. Vom purta noi discutii pe tema optimismului si vom descoperi noi surse de inspiratie, impreuna cu o serie de vorbitori pe care ii vom anunta in curand.

Ca si la prima editie, evenimentul va fi transmis live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, pe care o poti solicita la acest link. De asemenea, poti sustine evenimentul prin intermediul unui badge disponibil aici. Intră pe optimism 2009.evensys.ro pentru mai multe detalii!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.