Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CSR la Conferinta Optimism 2009: Doneaza o geanta!

4

Pr1ma Geanta, initiativa de la Conferinta Optimism 2009

Ediţia a doua a evenimentului Optimism 2009 va avea loc vineri, 30 octombrie 2009 la Hotel Howard Johnson din Bucureşti. “Optimism 2009 este o conferinţă neobişnuită de jumătate de zi care îşi propune să insufle puţin optimism (sau mai mult) în aceste vremuri tulburi.”
DONEAZA O GEANTA UNUI COPIL

prima-geantaOrganizatorii au hotarat sa sustina campania Ovidiu Rom – Crumpler: http://p.ly/Pr1maGeanta
„Daca ai o geanta veche (rucsac) in buna stare, te rog sa o aduci la Optimism2009 si sa o depui in cutia „Pr1ma Geanta”. Un copil se va bucura de ea. As aprecia foarte mult daca vei putea anunta pe blog, Twitter, Facebook etc. aceasta initiativa. Pot veni oameni doar sa lase geanta. Noi am facut un punct de colectare” ne spun cei de la optimism2009. Află mai multe informaţii şi din articolul publicat de noi în urmă cu ceva timp.

poster11

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

4 comentarii

  1. Pingback: Pr1ma Geanta, initiativa de la Conferinta Optimism 2009 | Lume Buna

  2. avatar

    Draga Monica,

    am revenit cu un raspuns la intrebarea ta despre cum poti sa trimiti o geanta daca esti din Miercurea Ciuc.

    Acceseaza http://primageanta.ro/ si o sa vezi o lista cu etapele pe care poti sa le parcurgi pentru ca demersul tau sa fie pus in practica OK.

    Multumim pentru interes!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.