CSR la Conferinta Optimism 2009: Doneaza o geanta!

4

Pr1ma Geanta, initiativa de la Conferinta Optimism 2009

Ediţia a doua a evenimentului Optimism 2009 va avea loc vineri, 30 octombrie 2009 la Hotel Howard Johnson din Bucureşti. “Optimism 2009 este o conferinţă neobişnuită de jumătate de zi care îşi propune să insufle puţin optimism (sau mai mult) în aceste vremuri tulburi.”
DONEAZA O GEANTA UNUI COPIL

prima-geantaOrganizatorii au hotarat sa sustina campania Ovidiu Rom – Crumpler: http://p.ly/Pr1maGeanta
„Daca ai o geanta veche (rucsac) in buna stare, te rog sa o aduci la Optimism2009 si sa o depui in cutia „Pr1ma Geanta”. Un copil se va bucura de ea. As aprecia foarte mult daca vei putea anunta pe blog, Twitter, Facebook etc. aceasta initiativa. Pot veni oameni doar sa lase geanta. Noi am facut un punct de colectare” ne spun cei de la optimism2009. Află mai multe informaţii şi din articolul publicat de noi în urmă cu ceva timp.

poster11

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

  1. Pingback: Pr1ma Geanta, initiativa de la Conferinta Optimism 2009 | Lume Buna

  2. avatar

    Draga Monica,

    am revenit cu un raspuns la intrebarea ta despre cum poti sa trimiti o geanta daca esti din Miercurea Ciuc.

    Acceseaza http://primageanta.ro/ si o sa vezi o lista cu etapele pe care poti sa le parcurgi pentru ca demersul tau sa fie pus in practica OK.

    Multumim pentru interes!

Comentează