Campanie Lumebuna.ro (Cautam Oameni Mari)

3

De pe lumebuna.ro cităm integral informaţii despre campania Lumebuna de susţinere pentru Mihail în proiectul Cautam Oameni Mari.

mihail„Formarea caracterului tinerilor este un prim pas si principalul in dezvoltarea comunitatii in care traim! Sustine-l pe Mihail in campania Cautam Oameni Mari, sa-si indeplineasca visul de a avea o comunitate de oameni mai puternica si mai constienta care sa promoveze dezvoltarea Romaniei!

Ce il face pe Mihail diferit in acest concurs este faptul ca proiectele sale participa activ la dezvoltarea comunitatilor de tineri, nu sunt proiecte de succes personal.

Trebuie doar sa iti faci un cont pe cautamoamenimari.ro si sa il votezi aici in fiecare zi in cele 10 zile ale campaniei, intre 19-28 octombrie. Investeste 1 minut pe zi din timpul tau pentru viitorul Romaniei!

Iar daca simti ca poti mai mult, sustine aceasta campanie si promoveaz-o in randul prietenilor tai. Daca vrei sa pui un banner la tine pe site, poti folosi urmatorul cod HTML:

<div align=”center”>

<a href=”http://www.lumebuna.ro/sustine-un-om-bun” target=”_blank”> <img src=”http://www.lumebuna.ro/wp-content/uploads/2009/10/il-sustin-pe-mihail.gif” Title=”Il sustin pe Mihail”> </a>

</div>

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. Pingback: uberVU - social comments

Comentează