5.000 de euro unei persoane talentate!

1

5000 de euro este suma avansata de o banca pentru un proiect de responsabilitate socială!
5000 de euro in fiecare luna, din iulie pana in decembrie 2009!
5000 de euro unei persoane talentate!
5000 de euro pentru „un om mare”!

Citeşte mai jos despre această campanie promovată de site-ul responsabilitatesociala.ro
(multumim pentru acordul de publicare pentru acest articol!)
cautam-oameni-mariBRD Groupe Societe Generale te invita sa participi la o campanie prin care poti ajuta o persoana talentata sa ajunga „un om mare”

In fiecare luna, din iulie pana in decembrie, BRD va oferi cate o sponsorizare de 5.000 de euro unei persoane talentata intr-un domeniu precum: cultura, sportul, educatia sau cercetarea. Participa la campania Cautam Oameni Mari

Iata doar cateva exemple de „vise”, la a caror indeplinire poti participa chiar tu:

* organizarea unei expozitii de arta,
* achitarea unei taxe de inscriere la o universitate din strainatate,
* tiparirea unei carti,
* participarea la o conferinta sau la un festival din strainatate,
* achizitia unui echipament sportiv sau plata unei taxe de participare la o competitie,
* inregistrarea unui album de muzica,
* etc.

Ai printre rudele sau cunostintele tale o persoana care are nevoie de acest sprijin, pentru a-si indeplini un vis?
Daca da, atunci scrie o poveste despre el pe site-ul campaniei:

www.cautamoamenimari.ro

Mai multe informaţii şi pe site-ul responsabilitatesociala.ro
Dragos Dehelean Dragos Dehelean
Coordonator ResponsabilitateSociala.ro
Director General Selenis

Telefon: 021 312 06 68
Mobil: 0723 575 323

E-mail: dragos.dehelean@selenis.ro
Web: www.selenis.ro
Blog: www.dragosdehelean.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.