Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntari! Vine recrutarea!

2

La Timișoara voluntariatul se potrivește bine cu viața de student! În acest sens organizaţia studenţească AIESEC Timişoara, desfăşoară în perioada 1 octombrie – 17 noiembrie 2009 campania de recrutare a studenţilor din Timişoara.

AIESEC Timişoara doreşte să contribuie atât la dezvoltarea personală, dar mai ales la cea profesională a studenților.  Proiectul se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor de la Universitatea de Vest şi de la Universitatea Politehnica Timişoara din ciclul anilor de studiu, care doresc să-şi petreacă timpul liber întreprinzând diverse activităţi constructive, dar totodată şi distractive, întrucât AIESEC îmbină utilul cu plăcutul! Membrii vor avea ocazia să înveţe să lucreze în sistemul de „networking” şi vor desfăşura diferite proiecte prin care să-şi descopere şi să-şi dezvolte aptitudinile, astfel încât să fie capabili să desfăşoare activităţi pe piaţa de muncă din străinătate (ţări precum: Germania, India, China, Turcia sau Pakistan)” spun cei de la AIESEC Timișoara prin intermediul Alexandrei Iacovania, Departamentul de Comunicare al organizației.

aiesec-7971051AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezentă în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de experienţă. În România, AIESEC este prezent din 1990, numărând în momentul de faţă 13 locale în oraşe cheie. În 2009, AIESEC Timişoara sărbătoreşte 16 ani de activitate. Anul acesta AIESEC a primit diploma de onoare cu medalia jubiliară de aur din partea Universităţii de Vest pentru activităţile desfăşurate pe plan local şi internaţional.

Mai multe informații despre AIESEC Timișoara pe website-ul lor www.aiesectm.ro

(foto Florin Ghindă, Timișoara 2008)

timisoara

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

 1. avatar
  Dan Stroescu on

  Felicitari pentru fotografie! O REALIZARE EXCELENTA, bravo Florin Ghinda, as fi curios si asupra altor lucrari, Dan Stroescu.

 2. avatar
  Florin Ghinda on

  Multumesc!
  Mai am cateva poze de acest tip. Nu sunt prelucrate – ci sunt pur si simplu sunt cladiri fotografiate intr-o balta:)

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.