Voluntari! Vine recrutarea!

2

La Timișoara voluntariatul se potrivește bine cu viața de student! În acest sens organizaţia studenţească AIESEC Timişoara, desfăşoară în perioada 1 octombrie – 17 noiembrie 2009 campania de recrutare a studenţilor din Timişoara.

AIESEC Timişoara doreşte să contribuie atât la dezvoltarea personală, dar mai ales la cea profesională a studenților.  Proiectul se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor de la Universitatea de Vest şi de la Universitatea Politehnica Timişoara din ciclul anilor de studiu, care doresc să-şi petreacă timpul liber întreprinzând diverse activităţi constructive, dar totodată şi distractive, întrucât AIESEC îmbină utilul cu plăcutul! Membrii vor avea ocazia să înveţe să lucreze în sistemul de „networking” şi vor desfăşura diferite proiecte prin care să-şi descopere şi să-şi dezvolte aptitudinile, astfel încât să fie capabili să desfăşoare activităţi pe piaţa de muncă din străinătate (ţări precum: Germania, India, China, Turcia sau Pakistan)” spun cei de la AIESEC Timișoara prin intermediul Alexandrei Iacovania, Departamentul de Comunicare al organizației.

aiesec-7971051AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezentă în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de experienţă. În România, AIESEC este prezent din 1990, numărând în momentul de faţă 13 locale în oraşe cheie. În 2009, AIESEC Timişoara sărbătoreşte 16 ani de activitate. Anul acesta AIESEC a primit diploma de onoare cu medalia jubiliară de aur din partea Universităţii de Vest pentru activităţile desfăşurate pe plan local şi internaţional.

Mai multe informații despre AIESEC Timișoara pe website-ul lor www.aiesectm.ro

(foto Florin Ghindă, Timișoara 2008)

timisoara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

 1. avatar
  Dan Stroescu on

  Felicitari pentru fotografie! O REALIZARE EXCELENTA, bravo Florin Ghinda, as fi curios si asupra altor lucrari, Dan Stroescu.

 2. avatar
  Florin Ghinda on

  Multumesc!
  Mai am cateva poze de acest tip. Nu sunt prelucrate – ci sunt pur si simplu sunt cladiri fotografiate intr-o balta:)

Comentează