Vin premiat cu argint la un concurs international

1

Terra Romana Rose 2009 premiat cu argint la concursul international Le Mondial du Rose 2010

Cannes, Aprilie 2010 – Grupul de firme S.E.R.V.E. a obtinut medalia de argint pentru Terra Romana Rose 2009 la concursul international dedicat exclusiv vinurilor roze, Le Mondial du Rose 2010, ce a avut loc intre 24 si 26 aprilie la Cannes, Franta. Este singurul vin roze produs in Romania premiat la acest concurs.

Le Mondial du Rose este organizat anual la Cannes, Franta, de Uniunea Oenologilor din Franta, menit sa acorde vinurilor roze o atentie deosebita si sa evidentieze calitatea acestora. Premiile acordate sunt limitate la 30% din vinurile inscrise in concurs, in conformitate cu normele Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (O.I.V.), diferentiind astfel vinurile foarte expresive si de o calitate exceptionala.

Terra Romana Rose 2009, elaborat din doua soiuri de prestigiu – Feteasca Neagra si Merlot – a fost distins cu medalia de argint la editia de anul acesta a concursului Le Mondial du Rose, fiind singurul vin roze din Romania medaliat la acest concurs international.

O lista completa a castigatorilor Le Mondial du Rose 2010 poate fi consultata pe site-ul oficial al concursului: www.mondial-du-rose.fr

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.