Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Revista de handmade Atelierul la a treia editie

0

Vă aşteptăm joi, 10 noiembrie, la Attitude Ballet Studio (Bucuresti, strada Maria Rosetti, nr. 33) la lansarea unui nou număr Atelierul în format print.

De la 18:00 proiectăm tutoriale handmade, iar de la 19:30 Petra AckerJimmy Cserkesz (din trupa Slang) ne vor încânta cu acorduri de jazz, soul, R’n’B şi bossa nova. Ceruliu ne ajută să decoram spaţiul cu lămpile lor realizate din materiale reciclate, iar cei de la Afaf ne vor aduce bunătăţi cu care să ne delectăm.

Dar asta nu e tot, prietenii noştri de la incubator107 pregătesc ateliere-surpriză, iar noi putem la bătaie numere gratis din Atelierul pentru participanţii curajoşi.

Numărul 3 tipărit este dedicat tinerilor designeri români şi modei handmade. Am vorbit cu Irina Markovitz despre legăturile dintre modă şi handmade, cu Alexandra Stan despre noua ei colecţie şi cu Rarita Zbranca despre cum pot deveni cravatele haine.

Ca de obicei, redactorii noştri au pregătit multe tutoriale în care să vă înveţe cum să refolosiţi puloverele şi jeanşii rămaşi mici, cum să vă faceţi proprii pantaloni şi un plushie pufos şi simpatic pe nume Capitan Sheep. Tot aici puteţi afla cum să faceţi cea mai bună prajitură Marlenka şi dacă e bună ciocolata neagră organică.

Iar pentru ca la această ediţie cuvântul de ordine e MODĂ, ne-am făcut de cap şi vă aratăm şi vouă ce sugestii de ţinute 100% handmade realizate de designeri  români avem.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.