Investitii de 142 milioane euro in portul de la Constanta!

0

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta a anuntat pentru noul an investitii in valoare de 142 milioane euro. Modernizarea instalatiilor din dana, extinderea depozitelor, noi sisteme de incarcare si descarcare a navelor sunt o parte din proiectele ce vor beneficia de investitii in 2010. Potrivit articolului publicat de ziarero.realitatea.net investitiile de la Constanta sunt private.

vapor„Cea mai importanta investitie apartine United Shipping Agency, care in ultimele zile ale anului 2009 a finalizat, conform CNAPMC, constructia unui nou terminal de cereale in danele 31-33 din Portul Constanta, cu o capacitate de 210.000 tone si o valoare de aproximativ 30 milioane euro, cu mentiunea ca in 2010 acesta va face obiectul unor noi lucrari, pentru extinderea capacitatilor de depozitare existente. De altfel, sapte dintre cele 20 de investitii private derulate sau aflate in curs de derulate in porturile maritime au ca subiect extinderea depozitelor de cereale. Se pare ca patronii au vazut in 2010 un an de cotitura in domeniul cerealelor daca pana si vechile silozuri de cereale construite de inginerul Anghel Saligny, unul dintre simbolurile Portului Constanta, fac obiectul unor investitii de 800.000 euro in 2010.”

(foto Florin Ghinda, 2009)

LATER EDIT – 11 ianuarie 2010. Fotografia de mai sus este din portul Balcik, Bulgaria. Ne cerem scuze dar nu avem o fotografie relevantă cu portul Constanţa!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează