Atelier de caligrafie

0

Revista de Povestiri deschide înscrierile pentru atelierul de caligrafie, care va avea loc în perioada 25 ianuarie – 16 februarie în Subsol Bar, din București.

Georgian Constantin și Sorin Trăistaru, coordonatorii atelierului, îi așteaptă 10 curajoși să se înscrie până pe 23 ianuarie.

Arta scrisului frumos nu a primit până acum prea multă atenție în România. Revista de Povestiri creează contextul potrivit pentru cei care vor să învețe scrierea caligrafică de bază (Foundational Hand). Cursanții care deprind repede poziția, unghiurile și se obișnuiesc cu mișcările peniței, pot ajunge și la scriptul gotic.

Atelierul cuprinde 8 întâlniri a câte 2 ore și costă 400 de lei – prețul include instrumentele de tortură.

Pentru mai multe detalii, intrați aici sau aici.

Afis_atelier_de_caligrafie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează