Campania „Un zambet pentru tine”

0

Un zambet este un pas mic pentru cel care il ofera si are un impact puternic pentru cel care il primeste. Un zambet este o speranta, un gest sincer, un moment deplin de bucurie.

via zambesc.lumebuna.ro

zambetDaca vrei sa iti testezi energia si vitalitatea, sa daruiesti din inima zambete si sa te bucuri din plin de zambetele pe care le primesti inapoi, te invitam la noua campanie “Daruieste un zambet”.Fideli crezului nostru – “Un zambet poate crea viata” – si viziunii acestui site de a face 1.000.000 de oameni sa zambeasca, in saptamana 21 – 27 Septembrie te astept alaturi de noi sa impartim zambete si aducem impreuna un moment de fericire celor pe care ii vom intalni.

Cum se desfasoara campania?
In fiecare zi este propusa o locatie generica in care se vor imparti zambete.
Locatia este aleasa in asa fel incat fiecare sa poata imparti zambete intr-un loc cat mai accesibil si rapid, cat mai aproape de locul de munca sau de locuinta fiecaruia.
Poti sa participi in orice zi doresti sau in fiecare zi.

Ce inseamna sa daruim un zambet?
Pe o bucatica de hartie vom desena un smile si vom scrie “Un zambet pentru tine”.
Aceasta bucatica de hartie o vom oferi persoanelor din locatiile respective impreuna binenteles cu zambetul nostru propriu.

Ce trebuie sa faci?
Este foarte simplu. Sa iti faci cate hartiute cu zambete doresti si sa le imparti in cea mai apropiata locatie corespunzatoare zilei in care participi.

Locatiile unde vom imparti zambete:
Ziua 1 – Luni – 21 Septembrie – Banci
Ziua 2 – Marti – 22 Septembrie – Farmacii
Ziua 3 – Miercuri – 23 Septembrie – Agenti de Paza si Politisti
Ziua 4 – Joi – 24 Septembrie – La locul de munca (sau la un prieten, parinti, … fiti creativi)
Ziua 5 – Vineri – 25 Septembrie – Soferilor in intersectii sau oamenilor din orice mijloc de transport in comun
Ziua 6 – Sambata – 26 Septembrie – Cupluri care se tin de mana
Ziua 7 – Duminica – 27 Septembrie – Mall

Lasa un comentariu aici daca esti interesat(a) de participarea la aceasta campanie 🙂

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează