50.000 de euro și o nouă casă sponsorizată la SOS Satele Copiilor România

0

Rezultatele campaniei KFC – „Bucket de bine”: 50.000 de euro și o nouă casă sponsorizată la SOS Satele Copiilor România

Prin campania „Bucket de bine”, KFC a donat peste 50.000 de euro către organizația SOS Satele Copiilor România, în primele zece luni ale proiectului. Ca urmare a rezultatelor, de două ori mai bune decât obiectivul inițial, KFC a decis „adoptarea” unei noi familii din cadrul SOS Satul Copiilor București, formată din 6 copii îngrijiți de o mamă socială.
KFC_ Bucket de bine

Colaborarea KFC cu asociația non-guvernamentală a început în luna martie 2015, atunci când lanțul de restaurante și-a propus susținerea unei familii SOS prin asigurarea tuturor cheltuielilor aferente activităților de zi cu zi. Astfel, Hot Bucket-ul din meniul KFC a devenit „Bucket de bine”, iar fiecare produs vândut a însemnat un leu donat de KFC către SOS Satele Copiilor România. Obiectivul inițial a fost donarea sumei de 25.000 de euro pe parcursul unui an.

KFC va sponsoriza, începând cu 2016, încă o casă din cadrul SOS Satul Copiilor București. Aici locuiesc 6 copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, îngrijiți de o mamă socială.

“Este o mare bucurie pentru noi faptul că, în doar zece luni de campanie, am ajuns la performanța unor rezultate duble față de ce ne-am propus. De aceea, am decis să „adoptăm” încă o familie SOS, pentru a oferi mai multor copii resursele de care au nevoie pentru o copilărie normală și o educație adecvată. Le mulțumim pentru susținere clienților noștri care au ales Bucket-ul de bine. Continuăm încrezători colaborarea cu Sos Satele Copiilor România și sperăm ca rezultatele să fie la fel de bune și de acum înainte,” a spus Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC România.

“După zece luni de la debutul campaniei Bucket de bine, am ajuns la concluzia frumoasă că parteneriatul cu KFC a depășit sfera unei colaborări strict profesionale. Susținerea pe care ne-au oferit-o până în prezent și implicarea lor în toate momentele importante din viața copiilor i-au transformat pe prietenii de la KFC în adevărați membri ai familiei SOS. Iar acum familia se mărește, KFC va sprijini încă o casă din satul SOS din București. Suntem mândri de această colaborare și avem încrederea că, pentru copii, vor veni momente și mai frumoase”, a adăugat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri şi Comunicare, SOS Satele Copiilor România.

SOS Satele Copiilor creează un mediu de susținere în care copiii parcurg toate etapele unei copilării normale și ale unei dezvoltări armonioase. KFC va asigura toate cheltuielile necesare pentru alimente, îmbrăcăminte, îngrijiri medicale și activități educaționale și de timp liber pentru toți copiii din cele două case.

Campania „Bucket de bine” va continua în 2016 în restaurantele KFC din toată țara. Parteneriatul KFC cu SOS Satele Copiilor România se înscrie în direcțiile strategice de CSR ale KFC România, prin care compania sprijină educația și dezvoltarea tinerilor, direcție susținută în ultimii 8 ani prin parteneriate cu organizații non-profit.

* * * * *

Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. KFC este prezent cu peste 19,400 de restaurante în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)
În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 58 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România a fost înființată în anul 1990. Asociația implementează 3 programe la nivel național în București, Sibiu și Bacău, oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii) și servicii educaționale (Tabăra de Vară, Proiecte Educaționale). Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de a favoriza educaţia copiilor într-un mediu familial propice dezvoltării sănătoase şi armonioase. În satele SOS, cei mici sunt încredințați unei mame SOS, care are în grijă câte 5-7 copii, de a căror educație, îngrijire și evoluție se ocupă îndeaproape. De aproape 25 de ani, organizaţia luptă să schimbe viitorul copiilor din România, prin programe de consiliere şi sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociației SOS Satele Copiilor România și peste 15000 de copii au interacționat cu unul dintre programele SOS. Mai multe informații despre SOS Satele Copiilor România puteţi găsi și pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Florentina Grosu
Junior Media Associate, Consumer Division, Golin București
Email: fgrosu@golin.com
Tel: 0751.260.740

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.