20% din impozitul firmei tale

0

Directioneaza pana la 20% din impozitul firmei tale catre AITA

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie non-profit care ofera servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor lor. In ultimul an un numar de 71 de copii au beneficiat de servicii in cadrul AITA.

De ce AITA ?

La AITA incercam sa ajutam intrega familie a copilului cu autism. Cand un membru al familiei are autism, toata familia este afectata si statistica arata ca 4 din 5 cupluri ajung la divort.

CUM  ne poti ajuta?

Terapia este singura lor sansa la o viata independenta, fara de care ei nu ar putea invata sa vorbeasca, sa se joace, sa imite, sa se bucure de cei din jur, sa fie copii. Costul terapiei este de minim 1.000 euro pe luna si implica 80 de ore de terapie individuala si de grup, efectuata de o echipa de terapeuti (specialisti in logopedie, terapie ABA, artterapie, socializare, integrare in gradinita si scoala). Jumatate din cost este asigurat de familia copiilor, jumatate de catre organizatie. Fara acesti bani AITA nu ar putea ajuta copii sa progreseze.
Ne poti ajuta donand catre AITA pana la 20% din impozitul pe profit al firmei tale!
ASOCIATIA PENTRU INTERVENTIE TERAPEUTICA IN AUTISM
Cont  RO51BUCUE47774732511RO01 deschis la ALPHA BANK sucursala Perla
Cod fiscal: 24937777
——————————————————————————————————————————————-

“Doamna, va rog sa ma intelegeti, copilul meu vine la aceasta gradinita, si nu vreau sa ia si el autism de la acest baietel. Va rog sa incercati in alta parte!”

 

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism adica AITA, este o organizatie nonprofit, non-guvernamentala, tanara, care are ca principal scop sprijinirea copiilor cu autism si a familiilor lor, oferind copiilor programe terapeutice de recuperare.

AITA sarbatoreste anul acesta 3 ani de la infiintare si se mandreste cu realizarea unor proiecte de mare amploare, cel mai important dintre ele fiind infiintarea unui Centru pentru copiii cu autism. In acest Centru, cei mai buni specialisti din tara ofera servicii copiilor diagnosticati cu autism si familiilor lor cu daruire si profesionalism la cele mai ridicate standarde.

Viziunea A.I.T.A. este o lume in care toate drepturile copiilor cu autism sunt respectate; o lume care constientizeaza importanta primirii si integrarii copilului cu autism in societate; o lume in care diagnosticul de autism nu este privit ca o fatalitate, intelegandu-se importanta interventiei timpurii; si, mai ales, o lume in care oamenii stiu ca autismul nu „se ia” si ca persoanele cu autism au nevoie la fel de mult ca oricine de iubire, de intelegere, de incurajari, de apartententa la un grup si de educatie.

Misiunea noastra este de a-i ajuta pe copiii cu autism si cu alte tulburari de dezvoltare sa-si descopere si sa-si utilizeze potentialul la cel mai inalt nivel, oferindu-le programe de interventie terapeutica personalizate, create de catre unii din cei mai buni specialisti din tara.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează