Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20% din impozitul firmei tale

0

Directioneaza pana la 20% din impozitul firmei tale catre AITA

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie non-profit care ofera servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor lor. In ultimul an un numar de 71 de copii au beneficiat de servicii in cadrul AITA.

De ce AITA ?

La AITA incercam sa ajutam intrega familie a copilului cu autism. Cand un membru al familiei are autism, toata familia este afectata si statistica arata ca 4 din 5 cupluri ajung la divort.

CUM  ne poti ajuta?

Terapia este singura lor sansa la o viata independenta, fara de care ei nu ar putea invata sa vorbeasca, sa se joace, sa imite, sa se bucure de cei din jur, sa fie copii. Costul terapiei este de minim 1.000 euro pe luna si implica 80 de ore de terapie individuala si de grup, efectuata de o echipa de terapeuti (specialisti in logopedie, terapie ABA, artterapie, socializare, integrare in gradinita si scoala). Jumatate din cost este asigurat de familia copiilor, jumatate de catre organizatie. Fara acesti bani AITA nu ar putea ajuta copii sa progreseze.
Ne poti ajuta donand catre AITA pana la 20% din impozitul pe profit al firmei tale!
ASOCIATIA PENTRU INTERVENTIE TERAPEUTICA IN AUTISM
Cont  RO51BUCUE47774732511RO01 deschis la ALPHA BANK sucursala Perla
Cod fiscal: 24937777
——————————————————————————————————————————————-

“Doamna, va rog sa ma intelegeti, copilul meu vine la aceasta gradinita, si nu vreau sa ia si el autism de la acest baietel. Va rog sa incercati in alta parte!”

 

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism adica AITA, este o organizatie nonprofit, non-guvernamentala, tanara, care are ca principal scop sprijinirea copiilor cu autism si a familiilor lor, oferind copiilor programe terapeutice de recuperare.

AITA sarbatoreste anul acesta 3 ani de la infiintare si se mandreste cu realizarea unor proiecte de mare amploare, cel mai important dintre ele fiind infiintarea unui Centru pentru copiii cu autism. In acest Centru, cei mai buni specialisti din tara ofera servicii copiilor diagnosticati cu autism si familiilor lor cu daruire si profesionalism la cele mai ridicate standarde.

Viziunea A.I.T.A. este o lume in care toate drepturile copiilor cu autism sunt respectate; o lume care constientizeaza importanta primirii si integrarii copilului cu autism in societate; o lume in care diagnosticul de autism nu este privit ca o fatalitate, intelegandu-se importanta interventiei timpurii; si, mai ales, o lume in care oamenii stiu ca autismul nu „se ia” si ca persoanele cu autism au nevoie la fel de mult ca oricine de iubire, de intelegere, de incurajari, de apartententa la un grup si de educatie.

Misiunea noastra este de a-i ajuta pe copiii cu autism si cu alte tulburari de dezvoltare sa-si descopere si sa-si utilizeze potentialul la cel mai inalt nivel, oferindu-le programe de interventie terapeutica personalizate, create de catre unii din cei mai buni specialisti din tara.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.