PhotoHotel începe recrutările

2

Un job într-un cadru minunat, mărginit de marea albastră și nisip fin pare un vis, însă PhotoHotel chiar îți oferă posibilitatea de a lucra într-o astfel de locație exotică!

12308674_1686540764893435_9190054567656104805_n
PhotoHotel este o companie româno-franceză ce oferă un serviciu fotografic destinat turiștilor din circuitul hotelier internațional. Povestea începe în anul 2008, în Creta, cu 2 stucturi hoteliere și o echipă formată din 4 persoane. Dezvoltându-se permanent și dorind mereu evoluția, în prezent lucrează cu 70 de structuri hoteliere și peste 150 de angajați. Printre locațiile minunate în care operăm, amintim:
Grecia – Insula Creta, Rodos, Corfu, Atena.
Spania – Andaluzia, Mallorca, Menorca, Insulele Canare.

Totodată, prezentăm și o serie de lanțuri hoteliere și tur-operatori care ne-au acordat încredere : TUI Franta, Magic Life, SentidoHotels, Aquis Hotels, Roc Hotels, Playa Hotels, Ibersol.

12360057_1686540564893455_1064651925263230221_n

Școala de training “ PhotoHotel School”

Încă de la început, am pus bazele școlii PhotoHotel, care asigură și formează persoanele recrutate, înainte de începe activitatea propriu-zisă. Programul de școlarizare este conceput astfel încât orice persoană poate dobândi cunoștințele necesare pentru a fi perfect eligibilă pentru un job PhotoHotel. Cursurile de formare includ training-uri de fotografie, cu aplicații teoretice, dar mai ales practice, precum și cursuri de limbi străine.

În cadrul acestei școli au fost formate peste 400 de persoane.
Avantajul persoanelor recrutate este că toate aceste cursuri sunt oferite în mod gratuit. Prețuim mult calitatea serviciilor noastre, de aceea pregătirea angajaților noștri este unul din obiectivele părții de recrutare a companiei.

Conferințele PhotoHotel

Începând cu anul viitor, ne vom cunoaște personal, în cadrul conferințelor „Descoperă PhotoHotel”, care se vor desfășura în 4 orașe mari din România: Iași – 13 ianuarie, CONGRESS HALL, Constanța – 19 ianuarie, HOTEL MEGALOS, Sibiu – 21 ianuarie, HOTEL CONTINENTAL, Brașov – 27 ianuarie, HOTEL KRONWLL.
Fiind dedicați și implicați în procesul de recrutare, am conceput aceste conferințe pentru a lua contact direct cu toți cei care aplică pentru un job PhotoHotel. Considerăm că acesta va fi un punct forte în viitor, întrucât o companie de recrutare specializată nu va putea oferi informațiile și atmosfera degajată în care se vor desfășura conferințele personalizate.

Orice persoană care este interesată să ne urmeze în vasta noastră activitate își va hrăni curiozitatea, va primi răspuns la întrebările care îi vin în minte când aude de PhotoHotel și va lua contact cu persoane care au crescut și s-au dezvoltat în companie, persoane care vor prezenta și exemplifica concret activitatea noastră.
ÎNSCRIEREA ȘI PARTICIPAREA LA ACESTE CONFERINȚE SUNT GRATUITE!

Transformă-ți pasiunea în meserie și nu vei simți că lucrezi nicio zi!

Oferim servicii de calitate clienților noștri, având o echipă specializată în identificarea, abordarea și soluționarea problemelor de orice fel spre a îmbunătăți produsele oferite.

Totodată, ne încurajăm și ne susținem angajații să evolueze, să lucreze cu drag și să primească tot ce este mai bun de la meseria pe care o practică. Socializarea și relaxarea se strecoară armonios printre zilele de lucru intens. Angajații noștri au ocazia să vadă locuri magice, să savureze din exotismul vacanțelor, în cadrul jobului pe care îl au.

În zilele noastre, să ai o meserie care îți dezvoltă pasiunea este un lucru mai greu întâlnit. PhotoHotel îți oferă ocazia de a călători și a câștiga din pasiunea ta.

Dacă ai un vis frumos, noi te ajutăm să ți-l împlinești!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

2 comentarii

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.