Dumitru Prunariu a fost ales la sefia unui comitet ONU

0

Dumitru Prunariu este probabil ambasadorul în domeniul aerospațial din partea României. Singurul român care a zburat vreodată în spaţiu a fost ales în fruntea comitetului ONU pentru Utilizarea Paşnică a Spaţiului Extra-atmosferic, ca reprezentant al grupului de ţări din Europa de Est.

„Dumitru Prunariu a fost ales la 4 martie 2009, pentru un mandat de doi ani, în fruntea comitetului ONU, ca reprezentant al grupului de ţări din Europa de Est. A câştigat „o competiţie destul de mare” în faţa unui profesor ceh de drept în domeniul spaţial.” conform Adevărul.ro

(Foto Florin Ghindă, Octombrie 2009)

cer

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează