Doua dintre programele de EMBA din Romania sunt in top 100 Financial Times

0

CEU Business School si Vienna University of Economics and Business (WU) sunt scolile de business prezente in Romania incluse in topul pe 2009 al celor mai bune programe de Executive Master of Business Administration (EMBA), top realizat de publicatia britanica Financial Times.

top1„Costul programului oferit de WU pe piata locala este de 35.000 de euro, cu 14.000 de euro scump decat cel oferit de CEU Business School. Ambele programe dureaza un an si jumatate si se desfasoara in regim part-time. Americanii de la Kellogg si chinezii de la Hong Kong UST Business School isi impart pozitia de lider in topul celor mai bune programe de EMBA din lume, potrivit Financial Times.” citaţi de wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează