Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Produse de designer, oameni chic si muzica buna la Iasi

0

Pe 11 octombrie la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, Iasiul a devenit punctul zero al produselor de autor. Curatoarele proiectului, Mihaela Ion si Teodora Vladescu au transformat, pentru opt ore, Teatrul Fix intr-o galerie de arta si intr-un spatiu de networking intre creatorii de produse, vizitatori si cei interesati de acest domeniu creativ.

Mai mult de 1.000 de vizitatori au trecut pragul Teatrului Fix pentru a petrece o seara cocheta in compania creatorilor si designerilor de produs din Romania. Au fost expuse peste 60 de produse de autor realizate de designeri si creatori veniti atat din zona Moldovei, cat si din Bucuresti. Concertele live ale Stefanei Ganea si a baietilor de la Fara Zahar au destins atmosfera Noptii albe a creatorilor si designerilor de produs prin soundul lor characteristic.

 10726293_859959747369466_2006717808_n

Iesenii au crezut in evenimentul Asociatiei Atelierul de Creatie – Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs si au venit in cele mai chic tinute sa admire produsele de autor, au ascultat concertele live –  special alese pentru eveniment, au rasfoit brosurile si au acordat statutul de opere de arta exponatelor prezentate. Comunitatea creativilor din Iasi s-a adunat in cadrulNoptii albe a creatorilor si designerilor de produs si au realizat un eveniment grandios de networking.

Brosura evenimentului, ce s-a gasit in format print sambata la Teatru Fix, poate fi accesata si downloadata in format PDF de aici: www.revista-atelierul.ro/2014/10/07/brosura-noptii-albe-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-de-iasi/

POSTER-NACD2014-Iasi

Scopul proiectului Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este de a aduce alaturi designerii si creatorii de produs din Romania si a de oferi un status bine definit acestei comunitati a industriei creative. Este un proiect curajos si de networking, realizat de o echipa extraordinara ce crede in comunitatea designerilor si creatorilor de produs din Romania. Editia de anul acesta a Noptii albe a creatorilor si designerilor de produs, finantata de Administratia Fondului Cultural National s-a desfasurat in lunile septembrie-octombrie in trei orase din Romania: Bucuresti (20 septembrie), Iasi la Teatrul Fix (11 octombrie) si Cluj- Napoca la Centrul de Cultura Urbana “Casino” (25 octombrie).

Asociatia Atelierul de Creatie, asociatie ce a initiat proiectul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, a fost creata in anul 2011 cu scopul de a sustine si promova in mod constant valorile contemporane culturale romanesti cu implicatii directe in industria creativa a designului de produs. Promovam educatia culturala prin evenimentele de profil organizate, punem accentul pe simbioza traditional- contemporan, si incurajam mobilitatea culturala a ideilor chic. In calitate de parteneri media am participat la diferite evenimente de autor in strainatate: Targul international de produse de autor Frankfurt Messe, DaWanda DesignmarktTendence Messe FrankfurtHandwerk & Design 2014 Munchen.

Imaginile au fost realizate de Daniela Lazar.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.