Toți bursierii MagicEDU (9, de clasa a XII-a, 7, de clasa a VIII-a) care au susținut anul acesta examenele de Capacitate sau Bacalaureat au promovat

0

TOȚI! Da, cu majuscule de bucurie și mândrie! Am încins telefoanele, de vorbă cu părinți fericiți, zilele astea. Au simțit să împărtășească și cu noi această fericire și mult ne-am mai emoționat.

Mai ales că unii dintre noi, care avem copii și pe-acasă pe la noi, știm prea bine ce presiune uriașă înseamnă un astfel de examen pe umerii unui copil și ai întregii familii. Or, copiii magici și familiile lor au deja atâtea poveri de dus, viața i-a încercat nedrept și brutal, cu suferințe pe care nimeni nu ar trebui să le trăiască vreodată.

Ne simțim privilegiați și onorați că îi cunoaștem și le-am putut fi un strop de ajutor în această reușită.

Bursele MagicEDU (în valoare de 500 de lei, lunar, inclusiv pe perioada vacanțelor) susțin continuarea educației copiilor cu diagnostice oncologice, după revenirea de la tratamentele chinuitoare – pentru a-și putea atinge potențialul și urma visurile, fără să le stea în cale și dificultățile financiare aferente bolii.

Iar rezultatele copiilor (avem deja bursieri MagicEDU ajunși la facultate, iar din toamna asta vom avea cu siguranță și mai mulți) sunt o imensă răsplată și un certificat inestimabil pentru acest proiect.

Mulțumim, copii! ❤️
#MainiMagice #MagicEDU #AsociatiaMagic

Susține o bursă! 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.