Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Galantomi” de doi ani

0

Raiffeisen Bucharest Marathon 2015 marcheaza 2 ani de cand platforma Galantom o fost lansata. Editia maratonului din 2013 a fost primul eveniment care a reunit “galantomii” alergatori sub umbrela comunitatii oamenilor de bine care a inceput sa se cristalizeze in jurul platformei Galantom.

Oamenii minunati care strang fonduri voluntar, care doneaza pentru a sustine cauzele in care cred, dar si organizatiile care depun eforturi pentru a aduce schimbare in comunitati, sunt cei care ne motiveaza si ne dau incredere ca Romania se schimba in fiecare zi, putin cate putin, in bine.

Pentru a le multumi ca nu au incetat sa fie alaturi de proiectul nostru si de cauzele in care cred in cei doi ani, am creat acest clip in care, cu siguranta, se vor regasi. Chiar daca spotul pune in prim plan provocarea de a alerga primul maraton, el vorbeste, de fapt, metaforic, despre fiecare dintre fundraiserii voluntari care daruiesc ceva din viata lor personala sau fac eforturi importante, dar nu renunta sa-si sustina cauza pana la capat (fie ca si-au daruit ziua de nastere sau o pasiune, fie ca au rentuntat la fumat, fie ca au renuntat la mersul cu masina pentru a merge cu bicicleta la birou, fie au renuntat la zahar, ori au dedicat o altfel de povocare personala unei cauze).

Untitled-2

Va rugam sa dati si voi mai departe clipul in online ca sa raspandim impreuna vestea cea buna :).

Despre rezultatele platformei si povestile minunate ale oamenilor si organizatiilor din comunitea Galantom puteti citi mai multe pe galantom.ro.

Multumim The Big Film pentru realizarea acestui clip si tuturor celor implicati!

La multi si galantomi ani impreuna!

Echipa Galantom – un proiect Envision Romania si People for Sport

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.