Design de obiect MADE IN RO la ICR/Noaptea Institutelor Culturale/ 14 iunie 2013

0

Vă așteptăm vineri, 14 iunie, de la ora 19.30, la expoziția de design de obiect Made in RO, realizată împreună cuDesignist. 

Vor expune la ICRArhiDot DesignLightsquareCai verzi pe peretiUna ca Luna11am architectsThe Awesome Project,Mihaela IvanaCiprian Vrabie,Semne cusute si Mandra Chic,Thecraft LABAlina Turdean,Culture Soup si Iutta.

Totodata, ICR va gazdui si o expozitie de ii traditionale romanesti, aduse de producatorul Simona Antohi (Breaza, jud. Prahova) si de Romanian Label.

http://www.icr.ro/nic2013

design de obiect la ICR

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează