Creative Writing Sundays

0

creative_sundays_curajos

După 3 ediții ale atelierului de scriere creativă „Rev de Pov”, Revista de Povestiri s-a gândit să aducă o completare mai accesibilă (fără preselecție) și mai relaxată (o întâlnire la două săptămâni, duminica), la îndemâna celor pe care îi mănâncă degetele să scrie ficțiune.

Întâlnirile vor începe în jur de 15 ianuarie 2014 și vor avea loc în Puzzle de la 17:00, o dată la două duminici. La fiecare ediție va fi invitat un scriitor, mereu altul, care în prima parte a evenimentului va vorbi despre scris, iar în a doua parte va da feedback pe maximum 30 de povestiri.

Locurile la Creative Writing Sundays  pot fi făcute și cadou, de aceea au fost lansate înainte de sărbători. Există 3 variante de a participa: pe un loc Prudent (spectator), pe un loc Curajos (cu trimitere de text pentru feedback) sau pe un loc Fanatic (loc rezervat la primele 5 întâlniri, cu trimitere de povestiri).

Participând la Creative Writing Sundays nu veți deveni mai creativi, s-ar putea ca mai degrabă să vă conștientizați greșelile (clișee, prețiozitate, probleme de structură, de personaj, etc) și să învățați să vă evaluați mai bine textele, așa încât să puteți crește. Feedback power. Iar dacă zace în voi un viitor câștigător de Nobel, n-au cum să-l rateze toți scriitorii invitați!

Mai multe detalii aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează