Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Câte cărți poți citi într-o lună? Revista de Povestiri lansează în București Maratonul de lectură

0

Revista de Povestiri lansează în București Maratonul de lectură / Câte cărți poți citi într-o lună?

30 de cititori feroce vor alerga pe pagini de ficțiune în perioada 1 – 30 aprilie, la Maratonul de lectură organizat de Revista de Povestiri. Pentru a fi unul dintre cei 30, aflați detaliile despre înscriere aici.

Premiile maratonului sunt oferite de Evolio, Bookblog, Smuff.ro și Culture Soup.

Cărțile, care vor fi citite și păstrate de participanți, sunt oferite de editurile UniversRaoArtNemiraCasa de Pariuri LiterareVellantCurtea Veche, Humanitas și Herg Benet. Cărțile se vor ridica de la Cărturești MȚR, unde echipa Revistei de Povestiri va organiza un fel de checkpoint pentru maraton.

Promovarea cititului este una dintre cauzele pe care le susține Revista de Povestiri. De-a lungul anului care a trecut de la lansarea ei, 800 de exemplare au fost oferite ca premii, împreună cu felicitări pentru obiceiul lor, celor 800 de oameni surprinși citind cărți în trenurile Metrorex.

Pentru a rotunji un an de acțiune pro-citit, Revista de Povestiri a lansat un maraton care să scoată în față supereroii cititori, cei care citesc foarte mult, care pot deveni modele de admirat și urmat. Cititorii de excepție merită recunoscuți, mai ales într-un context în care se citește mai puțin și se publică mai greu.

O discuție despre supraviețuirea printului va avea loc miercuri, 13 martie, de la 19:30, la Music Club, cu ocazia aniversării unui an de la apariția Revistei de Povestiri. Oamenii care fac minuni în spatele Love Issue, Decât o Revistă, Arte și Meserii, Tataia, Echinox (Cluj), Harap Alb, Comics, Film Menu, Formaje și The Institute vor participa la o dezbatere în cadrul evenimentului, iar revistele lor vor fi și ele aproape. Seara se va dizolva perfect într-un concert Maria Răducanu.

afis maraton

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.