Câte cărți poți citi într-o lună? Revista de Povestiri lansează în București Maratonul de lectură

0

Revista de Povestiri lansează în București Maratonul de lectură / Câte cărți poți citi într-o lună?

30 de cititori feroce vor alerga pe pagini de ficțiune în perioada 1 – 30 aprilie, la Maratonul de lectură organizat de Revista de Povestiri. Pentru a fi unul dintre cei 30, aflați detaliile despre înscriere aici.

Premiile maratonului sunt oferite de Evolio, Bookblog, Smuff.ro și Culture Soup.

Cărțile, care vor fi citite și păstrate de participanți, sunt oferite de editurile UniversRaoArtNemiraCasa de Pariuri LiterareVellantCurtea Veche, Humanitas și Herg Benet. Cărțile se vor ridica de la Cărturești MȚR, unde echipa Revistei de Povestiri va organiza un fel de checkpoint pentru maraton.

Promovarea cititului este una dintre cauzele pe care le susține Revista de Povestiri. De-a lungul anului care a trecut de la lansarea ei, 800 de exemplare au fost oferite ca premii, împreună cu felicitări pentru obiceiul lor, celor 800 de oameni surprinși citind cărți în trenurile Metrorex.

Pentru a rotunji un an de acțiune pro-citit, Revista de Povestiri a lansat un maraton care să scoată în față supereroii cititori, cei care citesc foarte mult, care pot deveni modele de admirat și urmat. Cititorii de excepție merită recunoscuți, mai ales într-un context în care se citește mai puțin și se publică mai greu.

O discuție despre supraviețuirea printului va avea loc miercuri, 13 martie, de la 19:30, la Music Club, cu ocazia aniversării unui an de la apariția Revistei de Povestiri. Oamenii care fac minuni în spatele Love Issue, Decât o Revistă, Arte și Meserii, Tataia, Echinox (Cluj), Harap Alb, Comics, Film Menu, Formaje și The Institute vor participa la o dezbatere în cadrul evenimentului, iar revistele lor vor fi și ele aproape. Seara se va dizolva perfect într-un concert Maria Răducanu.

afis maraton

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează