BizCamp 2009, Bucuresti, 11-12 noiembrie

0

BizCamp, editia a II-a de la online la real!
Eveniment recomandat de :

S-a dat startul celei de-a doua editii BizCamp 2009!

Te invitam in zilele de 11 si 12 noiembrie, la Hotelul Howard Johnson, intre orele 9.30 – 18.00, la cea de-a doua editie a evenimentului BizCamp – tabara de Business pentru studenti si tineri profesionisti –

Depaseste modelul clasic al conferintelor si targurilor de job-uri si descopera adevarata rampa de lansare catre o cariera de succes!

Fie ca te intereseaza teme legate de “cariera”, precum: “Talent = Vision+ Creativity?”, “Managing the change”,“Talent attracting companies”, ‘Talent, skills experise and personal branding – 4 tools supporting your career journey
sau teme ce analizeaza tot ceea ce include “brandul personal”, precum: “Adding a professional dimension to your personal identity”, “You are the brand!”, la BizCamp gasesti raspunsuri la intrebari si pasii de parcurs pe drumul spre cariera de succes, prin combinatia perfecta intre conferinte, workshopuri si seminarii.

Mai exact: 4 conferinte ample, 12 workshopuri si seminarii, multe suprize si companii de top – toate intr-un eveniment la care merita sa vii! Abordand teme de mare interes din domeniul Carierei si Personal Branding, companii precum: P&G, Danone, Porsche Romania, Coca-Cola HBC Romania, WIPRO, BCR, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei si multe altele, te vor pune la curent, cu tot ceea ce inseamna succesul in cariera, prin cele patru conferinte si te vor provoca, apoi, sa descoperi singur insight-urile din domeniul business, prin participarea ta la workshop-uri si seminarii, toate intr-un un concept inedit! Mai mult decat atat, pe lista invitatilor vor fi si nume sonore din mediul Online, precum : Bobby Voicu si Sorin Tudor, care iti vor prezenta din experienta lor, din provocarile lumii online si despre cum poti sa ai o cariera de succes in New Media.

Inscrierea se face prin site-ul evenimentului www.bizcamp.ro, asa ca stati aproape! Tot acolo vei gasi si intregul program pentru cele doua zile, iar pentru mai multe detalii despre  eveniment, dar si despre editia anterioara, poti gasi si pe www.bizcampus.ro sau pe site-urile partenerilor media ai evenimentului : ejobs.ro, 9AM.ro, Wall-Street.ro, Ziare.ro, CorporateNews, EVZ.ro, port.ro, pr365, PRwave, regielive.ro, metropotam.ro, bosromania.ro, aser.ro, vipromania.ro, advicestudents.ro, jaromania.org, cariereonline.ro, geaconsulting.ro

De asemenea, pe blogul BizCampus – www.bizcampus.wordpress.com – poti lasa commenturi cu eventuale intrebari despre aceasta editie BizCamp.

Te asteptam!

bizcampus

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează